Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nekem is kéne most néztem egy dr750 130ért
Szerintem neked e butykos kellene a ezredes mele
Szerintem elöttem nem csak színes pontok hanem még motor is ugrálna ugy fejbe vágna .
Régi retró szódás szifonba víz helyett vodka, aztán bele egy patron.
Utána decis pohárba kb. 3 cent málnaszörp, és felengedve, aztán le vele.
A szénsav miatt üt, mint a barom, színes pontok ugrálnak a szemed előtt, innen a szlengben a neve: "fény"
Nagyon durva.
Ilyen volt fateromnak is amikor meg nem volt meg a trabi Ha belegondolok, hogy szet kellene vagmom a motorom De a szukseg nagy ur!
Nme láttad a tv ben a Fényevő családot? Kicsit vékonyak votak meg kicsit talán hülyék is .Na ebböl az utolso az nálam is megvan
Hát sok kell belőle az biztos és nehéz tőle elhízni.
és akkor nincs gyereked. Tudod, mibe kerül manapság két tizenéves?
Az kemény lesz, Pisti tudod, mi a "fény"?
Igazábol nem ezt vártam hogy ilyen évkezdésem lesz . Bár ha rosszul kezdödik akkor jó szokott lenni ha jól indult akkor szarul sült el valami idáig .
Én is mikor nézem a Bélám képeit akkor mindig csodálattal nézem lehet itt a nagy melóba úgyse lenne sok időm motorozni veszek egy kis szöcskét és addig felújítom a Bélát
Ugy vagyok vele mint te a Gw -vel az idegszállaidban is benne van.
Legalábbis a lelkem megnyugvást lelne benne ha mégis elkészülne .Persze romokban van de én már a szemeimmel látom ahogy ragyog
egyek segítek csiszolni reszelni flexelni vagy akármi
Ja nem erről van szó ezt már megbeszéltük és nem szeretek a számbol segget csinálni aki igazán ismer az tudja . Csak sokszor gondolkodok hogy mi legyen .Bár igazábol nagyon vágyom hogy egy igazán szép alkotást csináljak belöle ha elkészülne biztosan kárpotolna minden rosszat
Akkor szét se szedjem a blokkot?
Itt feleslegesen nem vitázott senki. Nyugalom volt.
Még szerencse hogy nem iszom meg nem dohányzom
Áttérek a fényre
Kezdd te,aztán ha túléled majd én is megpróbálom! . .
Gyulám le kell szokni az evésről azon sokat lehet sporolni