Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma is szép időnk van juppiii
Minden elismerésem! (régi rádiókat én is gyűjtöttem régen de aztán egy megszállott megvette tőlem az egészet)
A BMW-s vidi is penge!
Csak ezres hengersora nem lehet, az csak "mindenestől" megy (főtengely is más) de az olaj szempontjából mindegy. Ha hidegben is használod akkor 10w40 ha csak tavasztól őszig akkor a nyári forróság miatt célszerűbb a 20w50. (de persze a 10w40 is megfelel nyáron)
A lényeg hogy mindenképpen motorkerékpárba való legyen. (az olaj márkája tökmindegy)
Hello. nagyvas.hu Ott vannak fékbetétek, vagy megferrodoloztatod a régit.
Sziasztok !
Viszonylag olcsó és jó, vagy közepes minőségű fékbetétet keresek motoromhoz hátula.
akkorhát? (a nem lehetet úgy is lehet érteni, h mindent lehet persze, ha nagyon akarod, de vagy nem is sikerül, vagy nem éri meg) otthonvédelemre ezeket a 60-80 J-os gumis a tuti revolverben, de vannak elég komoly puskák is..
Nem vagy egyedül
Na mentem fürdés alvás, jó éjt mindenkinek!
Hát nekem az a kor valahogy jobban tetszett mint ami most van....Ez van.
Csövikém minden tiszteletem a tied hogy te is próbálod megőrizni a mai ifjúságnak azon kor remek vívmányait . .
Az milyen minőségű már
Retro.
. . kurva jó ügyi vagy
Zsír
Csináltam egy órát.
Majd azt is megoldjuk
Oksi. Valamikor meg is kellene nézned....
Amugy ahéten már lehet tudok árat mondani mert pénteken lehet ithon van ha semmi nem jön neki közbe
Abba ugyis 10 A kéne ez meg 14 es lehet jó lesz hozzá bár mire elkészül addigra már lehet kinyifanik
Nekem a robogóban az akksi benne van télen nyáron hidegben melegben már vagy 10éve, volt úgy hogy évekig nem volt használva, múlt nyáron feltöltöttem teljesen jól működött.
Hát ezt nem tudom de majd kiprobálom Holnap rákatintom a750 esre