aki azt mondta neked, hogy jól néz ki ott az a fasztrájd matrica, az jól átvert
én nem vagyok matricabarát, de ha mindenképp kell, sztem a fekete részre ragaszd, vagy az elejére a szélvédő aljára.
Á, csóró környék ez az Alföld, ennél sztem csak Thomaséknak rosszabb (nem Debrecen, hanem a környék) ez nem a menő balatoni régió
De a városon belül itt nálunk ez az új kertvárosi rész a "gazdagnegyed" több, mint 3km a városközpont.
Bazz+ erre nem is gondoltál még Én ugy fekszem ,hogy mindig van az ágy mellett egy pohárral bár nem pálinka de van .Csak azé utálom mert éjjel meg pesálni is ki köl menni
Meg tudnám szerelni, a biztos de azt mondta a zasszony, ha ilyen lesz, kizár, és mászhatok fel létrán kívül a szobámba
Az ablakok jók, csak itt alá lett méretezve a radiátor, mert ezt eleve ilyen tároló-műhely szobának szántuk, és kővel van lerakva, az is hidegíti, meg a tetőszigetelésen lenne mit javítani. Kap is majd 5cm hungarocellt a rigipszre belül, telibe glettelem, tilatex rá és jóvan.
Nem tom, mi számít nagynak, kb 160 m2 összesen. 4 szoba meg egy nappali meg a szokásos (klotyó fürdő, konyha)
De tudod, van 2 kinder is, azoknak is kell a külön szoba, akkorák már.
nálam ez a pince. ott vannak darabokba a motorok, alkatrészek, szerszámok. ott tartom az egyik szekrényben az üdítőt, sört, bort, pálinkát is. ott a két kazán, a fűkasza, a régi FZR blokk, permetező, vegyszerek, kerti szerszámok. Öröm ott lenni lent Szisszentek egy zsömit, bekaccsolom a direkt oda vásárolt hájfáj szisztemet, oszt
Áhá értem .De akkor ha véletlenül női vendéged van akkor azt is megtudod szerelni ott Dobj reá egy min 10 cm es dryvitot azt nem lesz hideg meg hozzá persze egy jó nyilászáro sem árt
Van egy szobám, amibe a család többi tagja be se nagyon jön mert akkora kupi van
Ez a "dolgozó" szoba (így tudják ) csak azért nem itt van a motorom, mert az emeleten van de itt csinálok minden szerelgetést, meg itt a PC-m is. Sajna ez a ház északi oldalán van, ez a leghidegebb rész, de nyáron meg tök tuti, mert ide nem kell klíma, nem süt rá a nap.
én nem vagyok matricabarát, de ha mindenképp kell, sztem a fekete részre ragaszd, vagy az elejére a szélvédő aljára.
De a városon belül itt nálunk ez az új kertvárosi rész a "gazdagnegyed"
A környéken (500m-en belül) ez az egyik legkisebb ház
Az ablakok jók, csak itt alá lett méretezve a radiátor, mert ezt eleve ilyen tároló-műhely szobának szántuk, és kővel van lerakva, az is hidegíti, meg a tetőszigetelésen lenne mit javítani. Kap is majd 5cm hungarocellt a rigipszre belül, telibe glettelem, tilatex rá és jóvan.
Most jöttem a quadozásból
De tudod, van 2 kinder is, azoknak is kell a külön szoba, akkorák már.
Ez a "dolgozó" szoba (így tudják
kicsi vagy Te ahhoz