Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasz Pisti
Jó reggelt!
Na megint megyek suliba. Tegnap multimédia volt, ma java prog 2 regel 8-tól este 6-ig. szuuperr !
ez olyan mintha karambol után lenne. rövidebb az eleje és a vége. mintha izomból picsánrúgták volna, majd miután anyázott még kapott volna egy maflást az arcába is.
Ja Ábrus! Szerintem a megengedett sebesség határán kóvájgó autót még egy egyhengeres légkalapács is röhögve aláz meg, hagy állva.
Valahogy egyre inkább úy érzem, hogy a szemem kívánta az FZR-e anno. én valami supermotor vagy naked bike-ot jobban favorizálnék. mlas gépére, meg Pupu átszabott széleskormányos gépére csorgott a nyálam, de unokatesóm krossz gépére felülve a nyitott dobot üvöltetni is nagyon jó érzés, miközbe pedig azt várom, hogy pörögjön még, de nem pörög. nameg az igazság az, hogy itt az "aglomerációban" most olyan kulturált sár van, hogy félő, hogy a kocsi nem megy el, nemhogy a sportmotor. Ráadásul lehetne a hétvégén gurulni is, mert jó idő van. Egyvalami miatt sajnálnám lecserélni a vasat, az pedig ez a társaság. Habár sose senki nem utáltok ki, mer kawás lett, vagy kezd átmenni hondásba, de..
ja. szerintem sem lenne szabad hagyni hoggy n mindenkinek olyan legyen.
Jól gondolod, én is így látom. Azokat még szerettem de a mostaniak már egyáltalán nem érdekelnek.
Mentem aludni.
Na jól van megyek filmet nézni Jó éjt mindenkinek.
Igazábol én ugy érzem ,hogy mikor Pl FZR 1000.Gsxr 1100 stb. megjelentek. Már valahogy megelözték a kort . Hihetetlen teknikák voltak egy 80 -as éveknek . Lehet rosszul gondolom.
Eddig a Yamaha gyártotta a legszebb sport motorokat ! De most kicsit mellényúltak talán !
Én a motorral együtt vagyok olyan nehéz mint önmagában egy hayabusa
Olyan mint egy háztartási robot
Most nem bántás meg irigység .De nekem pl. ez egyáltalán nem tetszik http://www.yamaha-motor.eu/hu/...
Meg etetni is kell csak jobb ha kevesebb ló eszik
Én meg inkább Kg/Le arányban.
Meg törni az oldalát
Nekem elég ez a 120 paci amit meg kell zabolázni !
Még az is sok talán mert ha igazán rátapad valaki a gázra kihasználhatatlan . Nem a 100 km keresztül vezető egyenes utról beszélek mert ott mindenki tudja húzni
Lerendeltem a gyári láncszettet , most tudtam meg ,hogy nem is gyári méretű lánckerék volt hátul , a gyári nagyobb aszt hiszem 48 fogas enyém meg 45 . Kíváncsi leszek mennyivel lesz rugalmasabb , mondjuk nem éreztem erő hiányát eddig sem ! 35 píz a szett , ja meg olajat is kell vennem arra meg 9 piztet mondtak (motul 5100 ,10 40 4L ) Most már lehet cibálni a száját ha kész lesz !