Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mielőtt rámkiabáljátok, hogy megint olajháborút robbantottam ki...
érdekelne, hogy valaki nézelődött-e már idén olaj ügyében? a belevaló motorolajok közül valami akciós, olcsó? 2000 / liter környéke már egész korrekt lenne. Azért is így kérdezem, mert én nem esküszöm egyik márkára sem..
Másik meg én szeretem a nyers erőt amivel birkozni kell Mért jó ha finoman csinálod
Azt meg ,hogy a pl.Kipufogo tunning meg es az ezzen is ugyan ugy emel ha valaki költ rá. Egy tény hogy finomabbra csiszolt tekknikák az biztos.
Na nékem a teljes átfarigcsálás után a mostani állapotban kb fél tank vot benne és aszem 218 volt mázsáláskor
Amit betettél, link, ott van, hogy "Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal)" és az 206kg... a Fré üresen is több.
Ja, itt is van feltöltve 236kg.
Hát télleg nem 50, csak 30, de hozzávesszük, mennyivel pörgősebb, frissebb, lágyabb, jobb - tiszta Coccolínó maci
Nekem bejön, nem tom, ezt a 6 dugós nyerget mé erőltetik, meg a kipuff is cserélhető egy KAT nélkülire, azzal (+prog) még jön 15 LE
Ha kimentek gurulni azért nagyon figyeljetek, gyönyörű az idő, de itt mindjárt letépi a szél a tetőt.
jólvan énis szeretlek és ha ott leszek nem csörgök majd rád
Akkor jó ! Itt is ellenség felismerő rendszer van mint jasziéknál !
És mint irtam ugy néz ki mint egy háztartási robot
Az erő oké de a súly nem. Sokan keverik a száraz meg kész tömeget .De kb ugy néz ki mint amit Thomas leirt
Mi bajod van ezzel, Pestám? Azon kívül, hogy 50 kg-al könnyebb, és 50 lóval erősebb, mint a Frézi
Na akko most má kihuzod találkozoig
Tom, itt voltak a fődijeid , most mentek el. Megvettek egy hangfalamat, péz állt a házhoz
helyi erővel megyek :D
Majd szolok az erdekedben, hogy engegyenek be!
épp szünet van, gondoltam benézek. az egyetemi életben van egy blogbejegyzés megírva: Megnézte a szerelő az autómat, és csak annyit mondott:
Ha ló lenne elaltatnám.
na ma aztán igazán szép időnk van...kár, hogy behívtak dolgozni mára is... (kár, hogy nincs szop@'s jel mert most azt raknék)
Csinos az egész, nem csak a segge
Most egy s1000rr, és ha meguntuk egy RT.
nézd meg azt a vidit milyen szép segge van a frének
Motjozás lesz ma
Na mizu huligánok?
Szar
Atiii ma 3-4 között érkezünk milkósra