Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . meló és nagyon kivagyok mára elfáradtam már, első forgatási nap de ennyit rég rohangáltam
Jó Napot. Mizu skacok. Álmos vagyok.
Nálam van egy pár eladó 320-as.
4 mm vastag, kicsit vállas, de szerintem használható még.
Ütése meg lett nézve 0,2mm-en belül van, képeket holnap tudok küldeni.
Neked mennyit érne meg?
de akkor busszal gyere mert a törött kézfejeddel nem tudsz motort vezetni
Ecce viszek ki kesztyűt
Szevasztok! Első féktárcsa kellene 90-es normál villás 1000-re. Utángyártott lenne 40000/db. Ti tudtok-e valahol jobbat?
Sanyi Párizs-Nizza megy
Ahhoz ember kell és itt a fórumon nincs ellenfelem, azaz van 1 de az lány.
Jó gumi
Egyszer valaki rugja már pofon helyettem ,mert nekem biztos visszaadná
Gyári fesszabályzókról nincs rajzom,mert nem lehet őket épségben kivésni.A Gilera fesszabályzóját sikerült részben kivésni,innen tudom a Graetz és a tirisztorok elhelyezését,és elhunyt kollégám adott még segítséget,ő is bontott ilyeneket szét valamikor régen.A saját rajzomat tudom adni,de az 600-ig jó,az ezreshez még csak tervben van.
Köszönöm szépen!
hengerfurat alapkör:75,000~75,005mm
henger körkörösség: max. 0,05mm
dugattyú illesztés: 0,06-0,08mm (a mérési pont a dugattyú aljától felfelé 40mm-re van)
gyűrűhézag:
kompr.gyűrűknél:0,3-0,5mm kopáshatár 0,7mm
olajlehúzó gy. :0,2-0,8mm
gyűrűhorony hézag:
-felső gy:0,03-0,07mm, határ:0,15mm
-alsó gy:0,02-0,06mm, határ:0,15mm
-olajlehúzónál nincs
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Az istennek sem találok 87'-es FZR 1000 genesishez service manualt a neten, csak 89'-estől. Valaki meg tudná írni a henger-dugattyú-gyűrű tűréseket, kopáshatárt? Vagy , ha valaki tud elérhető manualt, azt is megköszönném. Előre is köszi.
Lehet érdekel ha arra a gondos gazdára gondolok akire te is
Lehet tudok majd egy eladót.
Nem annyiba lesz megcsinálva hogy streetfigter lesz belőle és itt a telepen játszani driftelni meg amire akarom. És 3 kiló körül 600as vagy 1000 frézit szerezni.
ha nem ádi, akkor pupu.
Chapter 74 of Pupu's FZR story: pupu már megint lemondott a motorjáról egy másik miatt. Ennek várható módosítása kb egy hét múlva esedékes.
Gyerekek úgy döntöttem Bélából játszó motor lesz. Andi mondta hogy nyáron összedobunk 1 másik frézire. Bélust kipurcantom addig, már nem éri meg foglalkozni vele.
A GW nem a szépsége miatt kellett,olyan nagyon nem tetszik. (vannak ennél sokkal szebbek is de arra sajna nincs lé)
Nem hinném hogy visszafejlődnék odáig hogy egy ilyen szerencsétlen formájú (nagyon finoman fogalmaztam) blokkot szépnek találjak.
mikor nézel át, ha már ilyen közel lakunk?