Nálam van egy pár eladó 320-as.
4 mm vastag, kicsit vállas, de szerintem használható még.
Ütése meg lett nézve 0,2mm-en belül van, képeket holnap tudok küldeni.
Neked mennyit érne meg?
Gyári fesszabályzókról nincs rajzom,mert nem lehet őket épségben kivésni.A Gilera fesszabályzóját sikerült részben kivésni,innen tudom a Graetz és a tirisztorok elhelyezését,és elhunyt kollégám adott még segítséget,ő is bontott ilyeneket szét valamikor régen.A saját rajzomat tudom adni,de az 600-ig jó,az ezreshez még csak tervben van.
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Az istennek sem találok 87'-es FZR 1000 genesishez service manualt a neten, csak 89'-estől. Valaki meg tudná írni a henger-dugattyú-gyűrű tűréseket, kopáshatárt? Vagy , ha valaki tud elérhető manualt, azt is megköszönném. Előre is köszi.
Nem annyiba lesz megcsinálva hogy streetfigter lesz belőle és itt a telepen játszani driftelni meg amire akarom. És 3 kiló körül 600as vagy 1000 frézit szerezni.
Gyerekek úgy döntöttem Bélából játszó motor lesz. Andi mondta hogy nyáron összedobunk 1 másik frézire. Bélust kipurcantom addig, már nem éri meg foglalkozni vele.
4 mm vastag, kicsit vállas, de szerintem használható még.
Ütése meg lett nézve 0,2mm-en belül van, képeket holnap tudok küldeni.
Neked mennyit érne meg?
henger körkörösség: max. 0,05mm
dugattyú illesztés: 0,06-0,08mm (a mérési pont a dugattyú aljától felfelé 40mm-re van)
gyűrűhézag:
kompr.gyűrűknél:0,3-0,5mm kopáshatár 0,7mm
olajlehúzó gy. :0,2-0,8mm
gyűrűhorony hézag:
-felső gy:0,03-0,07mm, határ:0,15mm
-alsó gy:0,02-0,06mm, határ:0,15mm
-olajlehúzónál nincs