A csapok jóknak tűnnek bár mosás után látszana igazán.
Én holnap kiveszem a kapcsoló cuccokat aztán viheted amikor akarod.
Összerakjam nagyjából vagy felesleges?
te ábrus milyen ásványi olaj kell az enyémbe?télen nem használom és a márkára is mindegy csak a két szám kéne.tudom h sokszor elmondtátok már de sosem írtam fel.
Két helyen levertem a kezem és lett egy vérhólyag is rajta de szétszedtem.
Na mit volt a legnehezebb leszedni?
Pontosan. A főtengely végén a 3 csavaros fedelet.(hogy az anyját nyomja teherbe aki teleba..ta csavarrögzítővel az összes csavart )
Megszenvedtem a kuplung alatt a három torxfejű csavarral is a csapágyszorító lemezben(egyet meg kellett fúrni) de kijöttek.
A blokk maga tele van porral és falevéllel de szerencsére olajos volt a belseje így csak okádékul néz ki de nem rohadt össze.
Kivettem a váltótengelyeket,jónak néznek ki de el kell mosni őket mert az olajos falevelektől nem sok mindent látni.
Főtengely ép, találtam egy szétment hajtókarcsapágy darabot a blokk alján,gondolom az a hajtókar hiányzik.
A primerlánc,a szabadonfutó és az olajszivattyú is jónak tűnik,blokkház ép.(csak el kell mosni mert tiszta retek az egész)
Nekem a váltó kellett belőle a kuplunggal, a többit elviheted.
Holnap kiveszem még a váltómechanizmust mert arra már nem volt energiám.
A Barack minden fajtájával sajna ez a baj ,hogy nagyon mészigényes itt ugy szoktuk csinálni ,hogy ásunk egy 1 m es gödröt és az aljába 2-3 lapát fél száraz meszet teszünk azt reá földet addig mig a fát bele nem teszed és utána temetni be . Igy elég jól elvan vele
Én holnap kiveszem a kapcsoló cuccokat aztán viheted amikor akarod.
Összerakjam nagyjából vagy felesleges?
Na mit volt a legnehezebb leszedni?
Pontosan. A főtengely végén a 3 csavaros fedelet.(hogy az anyját nyomja teherbe aki teleba..ta csavarrögzítővel az összes csavart
Megszenvedtem a kuplung alatt a három torxfejű csavarral is a csapágyszorító lemezben(egyet meg kellett fúrni) de kijöttek.
A blokk maga tele van porral és falevéllel de szerencsére olajos volt a belseje így csak okádékul néz ki de nem rohadt össze.
Kivettem a váltótengelyeket,jónak néznek ki de el kell mosni őket mert az olajos falevelektől nem sok mindent látni.
Főtengely ép, találtam egy szétment hajtókarcsapágy darabot a blokk alján,gondolom az a hajtókar hiányzik.
A primerlánc,a szabadonfutó és az olajszivattyú is jónak tűnik,blokkház ép.(csak el kell mosni mert tiszta retek az egész)
Nekem a váltó kellett belőle a kuplunggal, a többit elviheted.
Holnap kiveszem még a váltómechanizmust mert arra már nem volt energiám.
Jó éjt skacok