Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megvan a hiba
Ábrusba is kéne töltés, és akkor az leviszi a feszültséget
igenis szép a cx! csak meg kell érni rá. (de a gw-el már elindultál az úton XD )
Honda CX 500.(a trágyapumpa)
Veled mi van papa!
Aksin, és nem ábrus hanem az ezres fzr-ek töltése magas.
Ezt Pesten fotóztam szombaton
Hol mérted a töltést? Az akkun, vagy a szabályzó kimenetén? Mert az akkuig simán eshet pár tizedet...
A diódát ma feladom, de egyszerűen nem jutottam odáig, egész 7végén pestön voltam, és közben pakolom a műhelyem, minden cucc egyforma barna dobozokban van, persze másikban a bontani való alkatrészek, másikban a nagyítóm, másikban a páka
ertem.akkor keresek mast,talan van itt pesten valaki,akinem atveros,es olcso:)

a kerdesedre: ezeket a wholesale-ket meg nem probaltam. altalaban sokat meg kell vasarolni,h megerje toluk venni. en inkabb akkor a http://www.dealextreme.com/ javaslom. sokszor olcsobb,mint az ebay. ja es mindig ingyenes a posta:)
Gyula, küldd át nekem a gyári fesszab. kapcs. rajzát, és akkor jó eséllyel meg tudom mondani, miért magas picit az Ábrus töltése.
Bazee képzeld a melóhelyen neki egyből beindult a motor egésznap árnyékba állt. most reggel is pöccre szivató nélékül mondjuk csak szobába
itt vagyok, figyelek, mesélj
Japan autoknal nem ritka a 14.8 de egy opel generator is tud 15 a padon es az auton megle a 14.6 ra
itt -4
Pont szembe süt kelet felé néz az ablakom. bázzeee -5fok van
ennyire süt a nap, hogy kell a napszemcsi?
Neked is
yo reggelt
jött az olajshop.hu-tól hírlevél.
"ITT A MOTOROS SZEZON! Ennek örömére számos Agip, Eni és Castrol motoros termék árát 30-40-50%-kal csökkentettük! "
Castrol ActEvo GP 4T 20W50 1640 Ft/liter
ennek milyen vas az alapja? a Hondát sejtem.
indítja a kicsit.
Persze működik a motor 14.4V-felett is,csak akkor forr a sav,sűrűn kell után tölteni,és ez nem tesz jót a cella lemezeknek sem,erősen csökken az akku élettartama.Azt mondja itt főnököm,neki a kocsiban stabil 14V-on van a feszültség,akármit is kapcsol be és bármennyire is pörgeti.
Jó reggelt,Pupu tegnap tévében mutatták a stúdiót,sajna Béla nem volt ott.
Ábrusom ezt a fene tudja,lehet a szabályzó sajátossága is,lehet egy kis átmeneti ellenállás van valamelyik csatlakozásnál,és minél több áram folyik, annál több feszültség esik rajta ami emeli az akku feszültséget.Amióta kiderült hogy a gyári szabályzó milyen gyenge,én már nem csodálkozom semmin.
És hol a picsában van poti?
GW, Fré, Andifré, robeszom, rönó, kert, angol tanulás(is kéne). Most épp ennyi.
Te mint a téma szakértője? Vélemény?