Itt azért az emberek 70-80 %-a nem úgy használja mint Te... Nem tudnék én sem erről nyilatkozni. Nekem van egy autó, és egy robogó még a Yamahán kívül. A Yamahára akkor van ráülve, ha kedvem van hozzá, és az idő engedi. Ha menni kell csak, ráadásul nem egyedül, akkor egyértelműen autó.
Egyébként én a bringámmal vagyok így. Az napi használatban van,és ha csak melózni megyek vele,az is 23-25 km naponta. Ha bejön a jóidő,ez már napi 50km-re is felmegy. Sajna nehéz rendben tartani,és sokba is kerül. Évente a bringa kopó motyói kb 10-15,de minden 2. évben ez 20 ezer környékére megy fel.
A motor nekem csak szórakozás,és sajnálnám használni itt a városban közlekedésre. Teljesen felesleges városi használat,mert bringával gyorsabban ott vagyok.Persze nálunk nincsenek olyan nagy távolságok sem.
Én a motoromat csak kint használom,és nem 20km megyk vele ha már kint van.
Hiába a szépség meg az odafigyelés ahol használval van és fogy a km annál látszik is . Csak az gondolja hogy mindig gyári állapotban lehet tartani akinek fogalma sincs a motorozásrol csak kitéved vele a hétvégén egy napsütéses motorozásra. A km mindig meglátszanak egy motorn és egy auton is . Lehet szinten tartani a szépséget meg az állapotot de szinte minden napos odafigyelés és karbantartás. Arra meg annak van ideje akinek az adolga és nem az ,hogy reggeltől estig munka . Az időt ugy mint az embereknél sem ugy a járműveknél sem lehet letagadni
Eleinte én is minden útvégén lepucoltam ma már az asszony pucolja helyettem .
Már nem annyira foglalkoztat persze ha látom hogy 1 hónapja koszos és lemosom akkor azért még csodálattal nézem végig a kis dögöt és szarok rá mit mondanak.
mit gondoltok? szoktak ugratni az újságnál is, hogy igénytelen vagyok a motorommal, mert nem békessanyii magasságokban tartom állapotilag. Én úgy gondolom azonban, hogy olyan motort amit tényleg minden nap használnak, minden időjárásban, még szinten tartani is komoly meló, pénz, nemhogy javítani is rajta. (egyik spanom tegnap mondta, hogy majd apránként jól megcsinálgatom a kis hibákat a motoron, és milyen jó lesz) Mert tudok régi, vagy kevésbé régi gépeket, amik szépek, de azokkal vagy csak szép időben sokat, vagy mindenhogy is keveset járnak, azt is lájtosabb körülmények mellett (országúti napos túra, vagy közeli meló ritkán, etc..)
ez akkoriban tudatosult bennem, mikor futárkodtam, és akármit is csináltam, csak pusztultak le a motorjaim, faterom meg basztatott, hogy hogy néz már ki, lóg a bele pedig ha naponta nyúzod, előbb utóbb jönnek a kisebb borulások, karcok, parkoló autók, autók által felvert saras szürke permet ami mindenhová bejut, és sorolhatnám még.
és akor olyanról még nem is beszéltem, hogy lehet a hajtást tisztán tartani, elmosogatva a láncot, meg popsitörlőzgetve a felniket, de mikor annyira van csak idő, hogy megfújkáld a láncot reggel, pikkpakk ál mindenhol a láncolaj, fékpor meg egyéb fosok
persze van egy köztes út. lehet viszonylag sokat használni, és közben számolatlanul locsolni a pénzt rá, és akkor megmaradhat szép gyáriban. az enyémre is simán lehetne venni új lengőkart, felső villahidat, gyári idomokat, fejidomtartót, lefújatni a felniket, új ülés, és akkor csodaszép lenne, de mennyiért?
na, csak elmélkedtem, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.
Van egy láncszettem fzr 600 ra JT lánckerekek D.I.D. láncal gyakorlatilag új pár száz km-et futott mindennel együtt + agy 13000 Ft ha valakit érdekel jelezze.
Hogy van a kislány?
Szerintem a tisztán tartás nem lelkesedés kérdése, hanem csak szimplán igényesség...
A motor nekem csak szórakozás,és sajnálnám használni itt a városban közlekedésre. Teljesen felesleges városi használat,mert bringával gyorsabban ott vagyok.Persze nálunk nincsenek olyan nagy távolságok sem.
Én a motoromat csak kint használom,és nem 20km megyk vele ha már kint van.
Mackósak vagytok fiúk!
Már nem annyira foglalkoztat persze ha látom hogy 1 hónapja koszos és lemosom akkor azért még csodálattal nézem végig a kis dögöt és szarok rá mit mondanak.
Ideálistestsúly-kalkulátor
Az Ön ideális testsúlya
76.5 kg
ez akkoriban tudatosult bennem, mikor futárkodtam, és akármit is csináltam, csak pusztultak le a motorjaim, faterom meg basztatott, hogy hogy néz már ki, lóg a bele
és akor olyanról még nem is beszéltem, hogy lehet a hajtást tisztán tartani, elmosogatva a láncot, meg popsitörlőzgetve a felniket, de mikor annyira van csak idő, hogy megfújkáld a láncot reggel, pikkpakk ál mindenhol a láncolaj, fékpor meg egyéb fosok
persze van egy köztes út. lehet viszonylag sokat használni, és közben számolatlanul locsolni a pénzt rá, és akkor megmaradhat szép gyáriban.
na, csak elmélkedtem, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.
Van egy láncszettem fzr 600 ra JT lánckerekek D.I.D. láncal gyakorlatilag új pár száz km-et futott mindennel együtt + agy 13000 Ft ha valakit érdekel jelezze.