Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus: küldtem mailt.
Ati: jöhettél volna, nem volt annyira gázos eső...

De én jót gurultam
Sztem meg nem.
Egy jó gumma 30 péz, és elmegy 50ezret, a motorra meg 40, és elmegy 10ezret. Ez elég durva különbség.
Az autógumma is kap azért, pl. nekem tegnap Bp-KKFHáza 180al, 2T tömeg/4, a motoré mennyit kap, 200kg-t se...
Az Omin Toyo gumik vannak.
Persze mert nem kell annyira puhának lennie.
Igen sztem is jó.
Nekem is olyan van szerintem teljesen jó...főleg ilyen nyugdíjasoknak.
szerintem neked hamarab öregszik majd el a gumi, és kezd repedezni, mint hogy elkopjon. nem vegyél sz.tem régit
És kb 4x annyit elmegy,de lehet hogy többet.
Majd megmérem én is. Találtam Pirelli Diablo-t 21000ft-ért Az van most rajta. Első gumiról van szó.
Szerintem azért a motorgumi speckóbb mint az átlagos autó. 200felett kell teljesíteniük akár hosszabb időn keresztül, autógumiból is ami ezt tudja az sem olcsó...és négy kell belőle
tudtam én, hogy sz@r az a Bmw. Jófej leszek. Kapsz érte egy Fabia-t, és veszek neked rá egy gumiszettet is.
Akkor az már nem teljesen új.
1,6mm hivatalosan de az már elég karcsú esőben.
Dunlop D253 F DOT2007 TL Teljesen új a gumi csak 2007-es gyártású. 12500ft
Mi már eleve bojkottáljuk őket - nem veszünk új gumit
30 pengő /db (Continental PremiumContact2) De többet nem kell rá vennem, ez kitart még 4 évig legalább.
min1.6mm
Mennyinek kell lennie elöl a profilmélységnek?
Én is osztom de sz.rnak rá a gyártók.
Nekem is kell előre a motorra,de fogalmam sincs milyet vegyek. Egyenlőre semilyet,mert most nincs rá keret. Nézegettem a használtakat,de nem nagyon bízom bennük,az újakért meg rohadt sokat kérnek. Annyit biztos hogy nem ér egy motorgumi sem,amennyibe kerül. Osztom Laci véleményét ezzel kapcsolatban
hámmee..öö.., meee. Háá nemtom.
gondolom neked a kocsira se 8 eFt /db mint amennyi nekem volt.
"mutatós" Minek?
én is utálom, ha retkes. Autó is, motor is. Viszont apró karcok, kőfelverődés, stb. nem zavar, az a használat velejárója.
Használt dolgok, az autóval e hónapban 1000 körül mentem, hó végére 2500 is lesz, mert tervezek egy családos kirándulást az Alpokba.

A motorgumikon felhúztam magam, qrva drága egy autógumi (hasonló minőség) sokkal olcsóbb, pedig 2x annyi anyag van benne, és a fejlesztés se kevesebb Kell előre vennem, az autóra meg hátra.
próbálnék valami átmenetet a mutatós, és használható között