Tudom hogy nem bánt és egész értelmesen tudnak nézni de nem csípem a hidegvérűeket. (pl a kígyókat is csodálom mert szépek és ügyesek de qrvára félek tőlük)
Ugyan már... az utcán guruló motorok 2 százaléka nem tud 300-at...
És nem akarom ismételni, de az autógumi súlyterhelése 3x, hasonló szélesség mellett, és 240 km/h-ig.
Egyszerűen arról van szó, hogy egy 190es sportguma luxuscikk, és így is van beárazva.
Autóra 4gumi 120ezer, motorra kettő 80....Motornak sokkal puhábbnak kell lennie, hogy úgy tapadjon mint az autón a 4. Arról nem is beszélve, hogy te mész 180-al, de motornál akár 300-at is bírnia kell, ott pedig már nem kis erők vannak, a biztonságról nem is beszélve.
De mivel nem tudom eldönteni hogy melyik az és melyik nem,ezért a biztonság kedvéért félek mindegyiktől.
Azokra áruljanak csak 60ezres gumit, nekem meg adjanak 220-ig jót 10ezerért - és akkor cserélem szezononként akár.
És nem akarom ismételni, de az autógumi súlyterhelése 3x, hasonló szélesség mellett, és 240 km/h-ig.
Egyszerűen arról van szó, hogy egy 190es sportguma luxuscikk, és így is van beárazva.
Jó lesz ez nyugi, működni fog