Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi tévö legyek Azok a csapok nem hagynak nyugodni
Kis motorra olcsó a gumi.
Csak a mérgeskígyóktól persze.
De mivel nem tudom eldönteni hogy melyik az és melyik nem,ezért a biztonság kedvéért félek mindegyiktől.
Azoktól én is de ezek nem olyan kis genyók már növényt eszik nagy ritkán rovart
Tudom hogy nem bánt és egész értelmesen tudnak nézni de nem csípem a hidegvérűeket. (pl a kígyókat is csodálom mert szépek és ügyesek de qrvára félek tőlük)
Nem is kell mert a közeledbe ilyen nem lesz az elkövetkező 50 évben szerintem amúgy szelíd kis dög.
Chopperre/Cruiserre (nehéz dögökre) valók. Van sokféle.
Nem szimpatikusak az ilyesmik.
Elég érdekes méret,lehet azért ilyen drága.
Gondoltam
Egyébként a GW-re 140/90-16-os kell és az is harmincvalamennyiért van.
A hajtokar hogy milyen nem is érdekes de a csapok azok nem lett volna baj ha sértetlen
Én 2008-ban megkeresve a legolcsóbb új hátsógumit 28e Ft-ot pengettem ki a 180-as Contiért. Most 37e a legolcsóbb.
Pistám az R -es guma ami csak 240 bir az is olyan drága mint a ZR es ami 300 ig jó
nem=sem

Azokra áruljanak csak 60ezres gumit, nekem meg adjanak 220-ig jót 10ezerért - és akkor cserélem szezononként akár.
Aha szakállas agáma.
Ugyan már... az utcán guruló motorok 2 százaléka nem tud 300-at...
És nem akarom ismételni, de az autógumi súlyterhelése 3x, hasonló szélesség mellett, és 240 km/h-ig.
Egyszerűen arról van szó, hogy egy 190es sportguma luxuscikk, és így is van beárazva.
Ez miez? Valami gyíkféle?
Tudom,én is.
Na, nagynehezen megnyitotta az első 6 mp-et

Jó lesz ez nyugi, működni fog
Autóra 4gumi 120ezer, motorra kettő 80....Motornak sokkal puhábbnak kell lennie, hogy úgy tapadjon mint az autón a 4. Arról nem is beszélve, hogy te mész 180-al, de motornál akár 300-at is bírnia kell, ott pedig már nem kis erők vannak, a biztonságról nem is beszélve.