Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Max.150-est de már azzal is bénábban fog fordulni.
Nem bírtam elnézni hogy mennyire undorító ezért ma délelőtt bevittem melóba a blokkot és elmostam az egészet.
Így már látszik hogy az egyik hajtókarcsapágy megszorult és kissé megkarcolta a csapot,valamint egy rozsdapötty is van rajta.
A bal szélső fekvőcsapágy csapján is van egy kis elszíneződés de ez szerintem polírpapírral lejön. (a többi jónak tűnik bár a két hajtókart nem vettem le)
A csapágyak sértetlennek tűnnek,kivéve ugye azt amelyik a hiányzó hajtókar alatt lehetett mert a fele egyszerűen elfogyott.
A hajtókarcsapszeg szeme rozsdás tehát annak helló.
150-est néztem. de mivel idén már nem akarom, lehet kivárok vele a tél kezdetéig. háth olcsób lesz
Szeva Ábrus!
A tisztán tartásnak is vannak fokozatai.
Ne tegyél bele 160-ast.
Ütni mint a répát
Zsótika nagyon jó a 12 ö A hűtő nem ott van ahol kéne méretileg a villany kábeleket szétvagdosták és ugy kötögettek hozzá amit találtak othon , Májusra talán kész leszek vele
Imbusz bit bele, kalapáccsal elver, utánna kijön
Én csak kettő decit pótoltam,úgy látszik van előnye is,ha a sor végén vagyok!
Gyulám... mikor odavoltunk a talin Szentendrén akkor kb. 8-9 deci olajat fogyasztott el a motor.cca. 900 km volt. Na mondjuk, volt benne 180 km/h tartós tempó is.
egyébként megnéztem a manualba 2,5 liter a szűrőcserével együtt. nembaj, marad a jövőévi cserére is.
Szűrőcserével 2.5 litert töltök utána,és akkor már teli van a szintjelző!Három literből még utántöltésre is futja a következő cseréig!
Sziasztok. Nos az xt -ből, a blokk kijött. Innen már tompulás van. Egy imbusz fejű csavar nem akaródzik kijönni.
fasztuggya. lehet a többit vénusz étolajjal akartad pótolni. Egyébként mind1. Elfér a garázsban az olaj.
Szerinted miért vettem 4 l olajat? mert 3at töltöttem bele és 1 tarcsi ha csipeget
Hülyeséget olvasol nézd meg mi van a betöltő nyílásnál mi van feltüntetve 2200cc
hahó öcsi az 1000be kell 2,7 liter szűrő nélkül bakker milyen 3,1
. . neked 2,2 + szűrő azaz 2,5
kocsin azéé megvolt már párszor, menni fog az. csak jeleztem: első !
nekem BP messze lenne 300 Ft miatt. 3,1 liter kell bele azt olvastam. Arra rászámoltam bő 1 litert, mert csipegeti, ha haladok. Erre rászámoltam amit véletlen melléöntök is
bazze felmelegíted leengeded szűrő ház le szűrő csere vissza szűrő vissza olaj hát kb ennyi asszem
ja és még sose cseréltem rajta magam olajat. Most lesz az első.
minek 5? 2,2kell neked +szűrő 2,5l a szűrő hf144es 990ft itt nálunk
erről jut eszembe. megrendeltem az olajat és a szűrőt. nekem a csereperiódus felét se futotta le az olaj ég, de nem merem bennehagyni. jobb a békesség.
5X CASTROL ActEvo GP 4T 20W-50 (1 L) 1 640 Ft / liter
1X HIFLO (HF144) olajszűrő 1 302 Ft
szállítás : 990 Ft
össes: 10 492 Ft
A motor meg az autó van értem nem pedig fordítva. Használati tárgy azért van, hogy kiszolgáljon. Ha reggeltől estig bevetésen van akkor nem jut idő mosogatni csinosítani, viszont ha valami elromlik és a kötelező szervizeket azonnal a megfelelő alkatrészekkel el kell látni és nem kókányolni. Aztán szaladhat tovább a bringa...
ja és persze Szia!