Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mizu? Aki esetleg ma erre jár, vendégem egy tál bográcsban főtt őzpörköltre, és egy pohár sörre!
Neked, elmegyek érte Szigetvárra, és jövő héten feladom postán.
Amit magamnak veszek azzal nem jövök ide dicsekedni.

De lenne egy másik ötletem ami lehet jobban tetszik.
Van egy ATI 5770 Rev3-as vga-m mondjuk 22.000,- Ft-ért
2012.06.16.-ig garis Dunaújváros, NEO Computers-hez.

Ugyanis nekem 2db 5770-es vga-m van crossfire-be kötve. De kicsit hangos a kettő együtt, le akarom 1db-ra cserélni úgy hogy a teljesítménye ne csökkenjen. Ha ezt vinnéd akkor az 5850-et lehet megvenném magamnak.

Persze nem akarlak rábeszélni semmire.
Azt értem de most te megvennéd magadnak vagy nekem gondoltad ennyiért?
hali max 160
Azt hogy el lehet kerülni a vatera hasznát, ami az adott esetben 4000Ft, tekintve a 40.000,-Ft-os villámárat.
Ez mit jelent?
És melyikre papa?
Sziasztok!
Kellene egy kis segitség. Meg tudná mondani valaki az fzr600-ra max mekkora sportgumit lehet felrakni?Mert a gyárit szeretném lecserélni.

Köszönöm!
oksa!akorr valamelyik nap elszaladok érte,amikor neked is jo!
Ahozképest mekkora eltérések voltak, meglepően működött a vas. Egyébként a DRZ400 vezlánca ki lett cserélve. a szelephézagok is kókányolással érték el a megmért értéket, ahány csavar annyi féle, és a hangja se szép a blokknak Pisti szerint. Én nem hallottam rossznak, bár a nyitott dobnak köszönhetően, örülök ha nem süketülök meg mellette. Mivel "hosszú időre" tervez a motorral, így szét lesz szedve a blokk. Felújítjuk. Nem lesz gyenge. A 2 unokatesóm motorjogsija 180 körül lesz, a DRZ rendberakása 180-200 körül.
aha ma megyek érte késő du este nálam
Reggelt
Jo reggelt Pupu sikerült valamit intézni kutyacsont ügyben?
jó reggelt
hm, a laptop monitorján nem adta vissza úgy a színeket, mint a telefon. De durván fest, ha átjön, ha nem.
Kész a kapcsolási rajz. Nem kell hozzá IC, csak néhány dióda. Jobb mint az amely a fordulatszámot a sebességel hasonlítja össze , mert ez azonnal kijelzi a fokozatot. Bárki elkészítheti.
a fejidom tarto konzol megvan még irj a yamahafzr400@citromail.hu ra elöre is köszi
Az üres csavarja mellé körbe (ahová mutat a fokozatokban a kukactengely érintkezője) be kell építeni a többi csavart. (igen,ki kell fúrni még öt helyen a műanyagot)
Na akkor jobban fogalmazok nekem igaz van ott fedél ha azt leveszem egy szem csavar jön ki a blokkból amire az üres vezetéke megy erre hogyan rakok 5 szegmenset? Nincs forgórész!
Ja,nem öt hanem hat mert az üresnek is kell egy.