Neked, elmegyek érte Szigetvárra, és jövő héten feladom postán.
Amit magamnak veszek azzal nem jövök ide dicsekedni.
De lenne egy másik ötletem ami lehet jobban tetszik.
Van egy ATI 5770 Rev3-as vga-m mondjuk 22.000,- Ft-ért
2012.06.16.-ig garis Dunaújváros, NEO Computers-hez.
Ugyanis nekem 2db 5770-es vga-m van crossfire-be kötve. De kicsit hangos a kettő együtt, le akarom 1db-ra cserélni úgy hogy a teljesítménye ne csökkenjen. Ha ezt vinnéd akkor az 5850-et lehet megvenném magamnak.
Ahozképest mekkora eltérések voltak, meglepően működött a vas. Egyébként a DRZ400 vezlánca ki lett cserélve. a szelephézagok is kókányolással érték el a megmért értéket, ahány csavar annyi féle, és a hangja se szép a blokknak Pisti szerint. Én nem hallottam rossznak, bár a nyitott dobnak köszönhetően, örülök ha nem süketülök meg mellette. Mivel "hosszú időre" tervez a motorral, így szét lesz szedve a blokk. Felújítjuk. Nem lesz gyenge. A 2 unokatesóm motorjogsija 180 körül lesz, a DRZ rendberakása 180-200 körül.
Kész a kapcsolási rajz. Nem kell hozzá IC, csak néhány dióda. Jobb mint az amely a fordulatszámot a sebességel hasonlítja össze , mert ez azonnal kijelzi a fokozatot. Bárki elkészítheti.
Az üres csavarja mellé körbe (ahová mutat a fokozatokban a kukactengely érintkezője) be kell építeni a többi csavart. (igen,ki kell fúrni még öt helyen a műanyagot)
Na akkor jobban fogalmazok nekem igaz van ott fedél ha azt leveszem egy szem csavar jön ki a blokkból amire az üres vezetéke megy erre hogyan rakok 5 szegmenset? Nincs forgórész!
Amit magamnak veszek azzal nem jövök ide dicsekedni.
De lenne egy másik ötletem ami lehet jobban tetszik.
Van egy ATI 5770 Rev3-as vga-m mondjuk 22.000,- Ft-ért
2012.06.16.-ig garis Dunaújváros, NEO Computers-hez.
Ugyanis nekem 2db 5770-es vga-m van crossfire-be kötve. De kicsit hangos a kettő együtt, le akarom 1db-ra cserélni úgy hogy a teljesítménye ne csökkenjen. Ha ezt vinnéd akkor az 5850-et lehet megvenném magamnak.
Persze nem akarlak rábeszélni semmire.
Kellene egy kis segitség. Meg tudná mondani valaki az fzr600-ra max mekkora sportgumit lehet felrakni?Mert a gyárit szeretném lecserélni.
Köszönöm!