Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap Vasárnap
Na, mi lesz holnap?
Tegyél bele jégkockát
Figyu papa bejött ez a meleg és lusta lett a motorom lehetséges oka?
Szerintem ilyenem nemvan. (bár ebbe a gépbe még be sem néztem)
ilyen:
Jó,de az utolsó sor nekem semmit sem mond.
van egy gsx önintito generátoris elado
sziasztok sürgösen eladnám 1989 fzr 1000 bolokot vagy egyben a motrot
Kipróbáltam, majdnem annyit tud, mint az én 2db vga-m együtt.
Viszont összekötni nem tudtam őket. Úgy tűnik nem szeretik egymást, és nem ment az 5770 az 5850-el együtt. Szóval kerítek neki egy dobozt, és a jövő héten megkapod.
Ja, kb. 26cm hosszú és két 6 pólusú tápcsati kell hozzá.
Köszi.
3 kor kezdődött siófok paks
Nya én meg ugy döntöttem ,hogy te lett a munkával a tököm azt lesz ami lesz alapon nem sajnálok magamtol 3 roipival tele tankoltam a tankot majd gurultam egy kb 40 km ert. Hát elég jó volt főleg hogy aparton meg valami buli van amit nem is tudtam és kb vagy 40 motor van . Volt 2 db ZX -12 meg vagy még 10 más féle Kawa Zsotika . Ja meg egy vagon rendőr .Szerintem valami mecs lesz .
Van egy fasza videokártyád.
Nem veszed fel a telefont pedig hívtalak.(tudom te is de aludtam)
Sziasztok!
Elég régen nem jártam Felétek!
Ott tartok az FZR1000-el, hogy nagyvonalakban darabokra szedtem a vázat, elkészítettem a segédvázat, hogy jól álljon rajta az SRAD hátsó és rendbe tettetem az első telókat. Most a maradék alut kell felpolíroznom, az idomokat át kell ellenőriztetnem a műanyaghegesztő barátommal, aztán jöhet a csiszolás, és a fényezés.
Még jó, hogy van mivel gurigáznom, ha kell, mert úgy érzem, hogy nem kis fába vágtam a fejszémet.
Remélem meg fogja érni!
További szép napot mindenkinek valamint hiba és balesetmentes gurigázást!
Az a mák hogy 20000-é van alapméret. És ez alapméret.
Az lesz-. Kell a pézet a másikra.
Ocsobol össze Dugó , csapszeg , gyürű azt erigy a háztol
Bőven öntsd fel gázolajjal hátha de ,hogy precizen ki fog eminden apro jönni az nem 100% De látszik hogy itt olajhíányosság is fellépet meg kitudja mi még
Baszki Telefonba nem mondtad ,hogy ennyire
Kitölti a hézagokat.