Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
Üdv, van valakinek bontásra ítélt fzr 400-as motorja? Egy papírozható/rendszámozható váz érdekelne. Két kerek lámpáshoz, talán 90 környéki lehet.
Mér?
Nagyon ellenőrizni nem lehet mert nem látszik rajtuk szinte semmi.
Ha nagyon füstöl motorfék üzemben akkor csere.
Egyébként köszi mindent.
Mentem éjszakára.
A fémcső alján a bal oldalon van egy csavar és a hengersor jobb és bal oldalán elöl a kip.sor alatt van egy-egy 6-os csavar.(itt folyik le a maradék a hengerekből)
jó éjt
Betenném kötelezőnek az Egri csillagok mellé
jó én lépek is csak ezt szerettem volna megkérdezni.köszi mindenkinek mégegyszer!

jó éjt skacok!
jó igazad van! már nem vagyok magamnál.
Ne igyál már annyit nézd meg mit írsz
A bal oldalát!
na meg akkor a tank burkolatot is.
basszus én meg a jobb oldalát bontottam csak le. most szedhetem akkor a jobbat is.
Ne legyél ilyen brutális!
A vízszivattyú alsó csövén van egy csavar,azt kitekerve szép lassan kifolyik.Könnyű megtalálni,mert van a bal idomon előtte egy lyuk,a generátor alatt keresd.Persze előtte leveszed a betöltősapkát is, ahhoz meg le kell venni a tankidomot.
Alul a legalsó pontnál az baloldalt fut el. lehet van is leeresztő anya. A hűtő kupakot vedd le mert hetekig tart míg kicsöpög :D
Ha a legalso csővet elvágod egy szikével
Szevasztok!

skacok hol tudom a legjobban leengedni a hűtő vizet a motornál?
Valószínű holnap már ott lesz,kihézagolod rendesen és menni fog.A szelepfedél tömítése is jó még.A hengercsavarok benne vannak egy zacsiban,ki ne dobd a dobozzal!A szelepszár szimmeringeket is ellenőrizd mert a jobb hátsó indexlámpa a kipu mögött kissé kormos volt,igaz ez lehetett a lehúzó gyűrű hibája is.
Kijutottam a garázsba
És rájöttem h egyenlőre csak az utcában fogok motorozni
Heeee ! ló . Én is így jártam h átnéztem az összes motorosboltot, netet , keresgéltem egy csomót,majd egyszer egy határozott megindulással átmenetem a szemközti bicikliboltba, és 4 egyformát vettem 4 ezredesért
Szia Pistiiii!