Nagyon ellenőrizni nem lehet mert nem látszik rajtuk szinte semmi.
Ha nagyon füstöl motorfék üzemben akkor csere.
Egyébként köszi mindent.
Mentem éjszakára.
A fémcső alján a bal oldalon van egy csavar és a hengersor jobb és bal oldalán elöl a kip.sor alatt van egy-egy 6-os csavar.(itt folyik le a maradék a hengerekből)
Ne legyél ilyen brutális!
A vízszivattyú alsó csövén van egy csavar,azt kitekerve szép lassan kifolyik.Könnyű megtalálni,mert van a bal idomon előtte egy lyuk,a generátor alatt keresd.Persze előtte leveszed a betöltősapkát is, ahhoz meg le kell venni a tankidomot.
Valószínű holnap már ott lesz,kihézagolod rendesen és menni fog.A szelepfedél tömítése is jó még.A hengercsavarok benne vannak egy zacsiban,ki ne dobd a dobozzal!A szelepszár szimmeringeket is ellenőrizd mert a jobb hátsó indexlámpa a kipu mögött kissé kormos volt,igaz ez lehetett a lehúzó gyűrű hibája is.
Heeee ! ló . Én is így jártam h átnéztem az összes motorosboltot, netet , keresgéltem egy csomót,majd egyszer egy határozott megindulással átmenetem a szemközti bicikliboltba, és 4 egyformát vettem 4 ezredesért
Ha nagyon füstöl motorfék üzemben akkor csere.
Egyébként köszi mindent.
Mentem éjszakára.
jó éjt skacok!
A vízszivattyú alsó csövén van egy csavar,azt kitekerve szép lassan kifolyik.Könnyű megtalálni,mert van a bal idomon előtte egy lyuk,a generátor alatt keresd.Persze előtte leveszed a betöltősapkát is, ahhoz meg le kell venni a tankidomot.
skacok hol tudom a legjobban leengedni a hűtő vizet a motornál?
És rájöttem h egyenlőre csak az utcában fogok motorozni
link