Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan van?
Itt is fúj a szél de akkor is megyek ásni.
Tetszik! (downloaded)
Szeretem az ilyesmi Kollekciot
Az új tavaszi kollekció legújabb darabja.
Mindenkinek . Jólvan amuyg tele tököm ordit a szél odakün
Szerintem nem valószínű hogy megyek
Most nekiállok lomtalanításhoz pakolni, talán délelőtt végzek.
Ha megyek is nagyon nem akarok másfelé kóvályogni.
nos nekem teccik HD-ba az F1.
Sajnálom Schumit, hogy kiesett, örülök Grosjean jó rajthelyének, és örülök, hogy Button nyert, nem Hamilton. Jó futam volt. Maldonado a végén jó nagyot kapott a faltól. Azért megnéztem volna, hogy kiszáll a kocsiból és semmi baja...
Miért nem kocsival vittél, szegény futó biztos örült neki kocog vasárnap reggel erre te elkapod hogy hozzon szart.
itt is a 3 napos munkahéten is toltam + 8 órát, azaz 3 nap alatt 4-et dolgoztam. mind1. most kell melózni míg "fiatal vagyok". kifizetik. A 4*8 óra túlóra a múlt hónapra + 50 rony volt (nettó). Legalább amit vonogatnak fizuelőleg(amit a végtörlesztéshez kértünk) kettőnktől az kijön belőle. SafetyCar vége. nézem tovább.
nameg a kertet csinálgatom. Tegnap hoztam trágyát egy futóval..

az mekkora már mikor egy darus autómentő vezeti az F1-et
Reggelt !
reggelt
számom tudod...
Majd a héten átnézek.
háhogyne élnék, csak sok a meló bár mostanában - vezetőség váltás volt elég magas szinteken - elég sokszor hallom, hogy ki leszünk baszva...persze ez nem komoly, csak azért vicces

és ott? meg kéne csinálnom a kicsit, de nincs már rá energiám, és nem akarok egyedül szenvedni vele... ÁDÁÁÁÁÁM!
jéé, Te élsz?
Mizu
?
Zsolti kéne számlaszám mélbe mert nem találom sehol.
Ha kell belenyúlok, feltéve ha max 30000 pénzet feltételez a felújítás. Ha sanszosz a több, akkor bontok. Ezt Zsolti is látta. Ha úgy érzem bontok akkor is, amikor bele se néztem a blokkba..Utólag lehet hogy jobb lett volna ha belenézek, de nem érdekel mert ez benne van. Viszont idén kész a műhely, veszem a közepesnél jobb minőségű cuccokat, és műtök is, bontok is Amúgy egy 4T-nél inkább 30 plussz a javítás, kivéve ha kínai quad. Az pl csukot szemmel szét össze, csavarsorrendbe Az olyan mint a csipesz: Itt nyomod, Itt nyílik
Há én azt hittem hogy othon teljes műtőszoba van berendezvel .Életmentő műtétek beavatkozására
Nem tudom alkalmaznak-e, de mert nekem idáig még nem kellett bontani, mert én nem szerelek. Ha bontani kell inkább bukok 20-at, ami majd visszajön, mint mókoljak. Édesapám megmondta ami múúúkod nem szedjük szét, mert ugyanannyiba van mint ami nem múúúkod, ha nem többe... Én pl Zsóóóti helyében is, mivel szédtszedte, minimálfelújítás, blokk feltöltve olaj+finish, és ártatlan arccal elad. Vagy megcsinál rendesen, de akkor minek eladni... Mondjuk ehhez gyomor kell, de nem szerethet mindenki...