A szomszédom kútásó és a másik srácot is ismerem (az a kútásó Tomi )aki csinálta.
A szomszédom sokáig maga csinálta a gyűrűket (hogy rohadna meg egész nap ütötték azt a tetves keverőt ) de már nem éri meg neki.(mert öreg és meg kéne fizetni a napszámosait)
A másik srác meg még fiatal,ő még bírja.(megcsinálják a haverjaival)
Szóval az itt ennyi volt.
(ja,nekem nemrég mélyítették a kutamat 1,5 gyűrűvel (zsolti látta) az egész napos kínlódás került egy 20-asba)
Sziasztok!
Ábrus!
Ha jól értelmeztem az előzményeket akkor Andi Fré-jén hengerfejet cserélsz?(láttam a fotókat )
Kérdésem az lenne hogy a Blokkot ki veszed ilyenkor a vázból,vagy hozzálehet férni úgy is ha benne marad,csak azért kérdezem mert ha hozzá lehet férni akkor visszarakom,hogy haladjak,mert a hengerfejjel még sokáig nem fogok tudni foglalkozni
Andi látta már?
De az oldal sztender nagyon ott van
A szomszédom sokáig maga csinálta a gyűrűket (hogy rohadna meg egész nap ütötték azt a tetves keverőt
A másik srác meg még fiatal,ő még bírja.(megcsinálják a haverjaival)
Szóval az itt ennyi volt.
(ja,nekem nemrég mélyítették a kutamat 1,5 gyűrűvel (zsolti látta) az egész napos kínlódás került egy 20-asba)
Ábrus!
Ha jól értelmeztem az előzményeket akkor Andi Fré-jén hengerfejet cserélsz?(láttam a fotókat
Kérdésem az lenne hogy a Blokkot ki veszed ilyenkor a vázból,vagy hozzálehet férni úgy is ha benne marad,csak azért kérdezem mert ha hozzá lehet férni akkor visszarakom,hogy haladjak,mert a hengerfejjel még sokáig nem fogok tudni foglalkozni
Most indulok melóba.