Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszonyén most állítottam ilyenen 1-8 vagy 9ig lehet nem tudom pontosan.
Tökmindegy. Tekersz rá és megnézed hogy milyen lett. Ennyire egyszerű.
Nemsokára majdnem így fog kinézni.
Fel volt kötve a kormánnyaknál.
Azért 1 pillanatra ott volt az érzés
Ja akkor ez nem az a motor ,A képen olyan mintha a hengerfejre lenne támasztva(oldal sztender--erre gondoltam) )
erről a telo állitoról beszeltem. nem tudom meg mennyit lehetne rajta feszizeni. jo szeműek lathatjak a kepen ott van egy 5ös jelzes a skálan.
Ránéztem hű bazee mit szól a csajszi hozzá aztán láttam a fekete fényt a piroson mondom ez csak a Gyuláé
Ez nem andié. Sztender?
Azt a ,így meg kellett bontani?Legalább a henger-dugó rendben van.
Andi látta már?
De az oldal sztender nagyon ott van
Hát igen. Mennyivel jobb lenne árkot takarítani minimálbérért.
Számok?
Köszi!
A szomszédom kútásó és a másik srácot is ismerem (az a kútásó Tomi )aki csinálta.
A szomszédom sokáig maga csinálta a gyűrűket (hogy rohadna meg egész nap ütötték azt a tetves keverőt ) de már nem éri meg neki.(mert öreg és meg kéne fizetni a napszámosait)
A másik srác meg még fiatal,ő még bírja.(megcsinálják a haverjaival)
Szóval az itt ennyi volt.
(ja,nekem nemrég mélyítették a kutamat 1,5 gyűrűvel (zsolti látta) az egész napos kínlódás került egy 20-asba)
a hátso telo kemenyseget szamok jelzik. meddig lehet fesziteni? ket szemellyel nagykon leül a kicsike.
Igen,de hogy fogja bírni nem tudom,zavart hogy nagyon márványos az öntvény
Hű de szép lesz! Le is festetted?
Utólag is Boldog Névnapot Sándoroknak Józsefeknek
Sziasztok!
Ábrus!
Ha jól értelmeztem az előzményeket akkor Andi Fré-jén hengerfejet cserélsz?(láttam a fotókat )
Kérdésem az lenne hogy a Blokkot ki veszed ilyenkor a vázból,vagy hozzálehet férni úgy is ha benne marad,csak azért kérdezem mert ha hozzá lehet férni akkor visszarakom,hogy haladjak,mert a hengerfejjel még sokáig nem fogok tudni foglalkozni
A cicik és a cicák megmentője: Szent Ábrus!
Jó reggelt!

Most indulok melóba. Ilyen időben rohadni az irodában... BAKER !
Balaton 9 fokos rozmárnak való idő