Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De .Mngyá.
Neked nem kell a videó ára?
Lé ment.
Van ilyen ládám,tele van fzr alkatrésszel. Jó akkor holnap intézkedem vetésileg a fent leírtak szerint. Köszi.
Sajnos ennyi az annyi
Angliábol is olcsón lehetne öcsémen keresztül de mostanában rengeteged dolgozik.
Oké akkor tolom is át. Köszi szépen.
sokkal annyi mintha itt vennéd meg.
olcsó fzr 1000 alkatrésznek valaki Emrének esetleg
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ádám USÁS boltjából jó áron lenne a cucc csak kérdés hogy a szállítási költség mennyire dobja meg az árat.
a 20e lánc már 26e 110 csapos 530xyzwmkh/xzwx, lánckerék első 3850 530/16, hátsó 530/46 8800, kuplung 15000,
mennyi az annyi?
felhívtam bigbike boltot árajánlatért lánc lánckerék kuplung hát ugyan az az ár mint a nagyvasba. miért jó nekik.
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
zeller nagyon hosszú tenyészidejű, sokszor kell permetezni., ne vergődj vele.
Most. rekesz alias 10-es láda. Virágföld, majdnem tele, legjobb a tözeg. beleszórod a magot, majd rostált földdel betakarod. locsolni, ki ne száradjon. Ha van egy darab fóliád, csinálsz alagutat, az alá berakod az jó. _Csak szellőzön.
Szevasztok !
Elméletileg holnap nálad a vga.
Csak a vételár, nincs postaköltség.
És mikor? Elég meleg és napos már a hely? Mi az hogy 10-es láda? Tudom hogy a zeller nem egyszerű,ezért kérdeztem. (palántával túl könnyű lenne)
Azt elfelejtettem kérdezni hogy mennyit utaljak: 36 vagy lesz posta is?
hozzáteszem egyszerűbb palántát venni.
karalábé, 10es láda elszór, meleg napos helyen palántát nevel, majd kiültet. zeller is hasonló, de az genyó.
Nem te vagy a főszakértő kertészetileg ezé ne szólyá be!
Azt én is tudom hogy hogyan nem kell csinálni.