Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tán ás el a földbe és locsoljad
Zsolti zellert és karalábét akarok termeszteni, mit tegyek? (vettem magot)
Akkor ezért nyomtad ki azonnal. .
Azért van itt egy nyomi aki szokott. (de elnézzük neki mert először van igazi nagymotorja )
Attól függ hogy mire használnád és attól is hogy hogyan állsz anyagilag.
Bár már beszéltünk de igen. (angolórán voltam és nem tudtam felvenni)
Néha nekem sem ártana.
Szerintem ha dolgozni kell akkor soha.
Jaa nem baj vazze nem az enyém én is osztottam de bazze számoltam a feketéket gondoltam ott lesz a hunyó és akkor se láttam a gecimacit
A linked, ezért beraktam ide.
Ezt most osztottam faszbúkon
Mi zsír?
Nekem is volt olyan hogy megálltam és sziszegett nyomott ki 1 csomó vizet. de azt a tágulásin csinálta. Lehet a betöltő kupak tömítése rossz vagy rosszul van rátekerve és mellette kinyomja.
Bocs Pupu, de ez zsír.
nekem hatsu üles alatt van a tagulasi tartaly kupakja. miutan megalltam a motorral sziszegő hangit hallottam megnyomtam a vizcsövet es jött valahonnan a viz. de akk holnap lekapom a tankot es megnezem mi a helyzet:) csak nincs nagyobb baja
Ott van a tankborítás alatt a légszűrőház alatt 1 kupak a termosztáton ha minden igaz és úgy van mint a 600on. Hát nekem könnyebb a kupakot leszedni mint a fél idomot lebontani a tágulásihoz de nekem 1000van.
betöltő nyilas? nem a kiegyenlitő tartalyba kell tölteni?
Elvileg a betöltő ott van a tankborítás alatt a légszűrőház alatt. Ott ha rossz a kupak akkor nyomhat ki vizet.
kiegyenlitő tartalyamban több viz volt a kelletenel. tank alol valahol kicsit dolgozta ki a vizet. valami szetmehetett vagy van valami szelep ott? holnap szedem le a tankot csak h mire keszüljek:D
meggondolom még akarok e a közelbe Zsolti horkolást hallani .