Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tádááám!
Ma jött el a nap hogy indítódott Andi 500-asa!
Még az lehet hogy ha kicsit el tud mozdulni az egész önindító akkor befeszül(het).
Ez általában öreg Honda betegség. (CB-GL)
Az mindegy. Nagyobb terhelésnél lehet kevés.
Én szétszedném az önindítót.(és nem lepődnék meg ha a kommutátorszeletek zászlóinál ki lenne fröcsögve itt-ott az ón)
Testet már kötöttem rá 2 is. Elméletileg nem lehet szar, mert tudok mérni 12 voltot mindenhol a + és a blokk között.
Quadállat nem frézi. De szétkapom az önindítót
Ill. az is lehet, hogy a testelésed mégis xar, és azé melegxik ott, meg nem mén át rajta a Zamper
Hali Én a CB 500 Four-ral jártam így ,meddig szívtam,üresen ment faszául terheléskor meg alig forgatott ,végül is nekem az önindító szénkeféje volt már rossz,lehet szét kéne szednek legalább megtisztítani és akkor azt is megtudod nézni
Zárlatos lehet az önindító forgórésze, akkor van, hogy üresben szalad (de akkor se vidáman) az erőt meg nem adja. Először arra gondoltam, kefe nem érintkez, de akkor nem melegedne a bikadrót. Jó lenne áramot mérni, lakatfogóval, Ábrus írta múltkor, mennyinek kell lennie kb., sztem 60-80A körül.
Kefénél nem szikrázik?
Ja és ha kitartó vagyok akkor a bikakábel test része felizzik
Mester taníts Mi f@sz van akkor ha rövidre zárva a blokk teker mint a hülye, amíg nincs benne gyertya? Ha belerakom csak nyög, meg nehezen de átfordít. Testhibára gyanakszom, de testet bárhova rakom akkor is ez a jelenség..... Ezt csinálja akkor is ha kikerülöm a behúzótekercset és közvetlenül az önindítót plusszolom......
2:20nál az öreg autót mos
http://youtu.be/JhUpejnZ-9Q
Nekem vázon belül fut el aztán kapcsoltam hogy exupod van
Köszi az infókat,de 1-ik sem jó mert nekem vázba nem tud,ahhoz hogy alatta menjen ahhoz meg rövid a cső,így valószínűleg az marad amit elgondoltam
A ződ moci milyen szépen mendegélt utána egyedül tovább
Orosz úrigyerekek, majd vesznek másikat.
Elsőre kapásból rávágtam hogy 400-assal elhiszem de csinálja meg ezt egy Big Bike-kal.
Aztán megnéztem ezt:
Basszus ez egy ZRX 1200 ami 250 kiló.
Nekem nem megy be a vázba, a hűtő fölött be, és kész. Nem tudom, ezzel mire mész, mert az enyém nem eredeti állapotban van (a kuplung csöve is fém) de azért itt egy kép.
Meg aztán legyen má itt egy ontopic kép is
nekem ahol a gázbovden bemegy végig a vázba és kb 1 magasságba a munkahengerrel ki
Valaki mondja már meg hogy Exup-nál a kuplung cső hol megy el,mert én úgy gondolom hogy a vázból ki ahol a gázbowdenek is,meg a hűtőhöz a gombához a vezetékek?
Ha van fénykép az még jobb lenne
Inkább megforrasztom az 1000-ét
Köszi Pupu,de mire összerakom lekopik ,tegnap 3 órát küzdöttem mire visszaraktam a vázba
Először is rá kéne mérned multiméterrel,ha egyezik az ellenállásuk,akkor megpróbálhatod.Még akkor sem biztos hogy menni fog vele,de jó esély van rá.