Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivató-5 főtengely fordulat AZTÁN PÖCCRE beindult. Van alapjárat és szépen jár,ha megjöttem akkor járatom tovább.
TEHÁT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
na, most értem haza, és mehetek is a lányért... hétfőn ráérek, meg utána délelőttökön. he?
vasárnap nem jársz esetleg errefelé?
Holnap délután meg vasárnap
szasztok. Pupu mikor jársz a nagyfaluba?
Ugyanezt említettem neki hogyha esetleg valami gond lenne a hfejével (repedés vagy ilyesmi) akkor esetleg beszéljen veled.
ne vigye el az én előző blokkomat is? Így azt a hengerfejet használhatnád amelyik jobb
Most visszaadja Robinak a lehúzást, amit a GW festésért elszenvedett. Szevasztok !
Imádom az ilyet. odamaegyek az egyetemere 8-ra, erre benyögi a tanár, hogy 10-re mennie kell egy megbeszélésre, így fél 10-kor befejezzük, de délre ittvan. eljöttünk anyámékhoz. addig se ülök ott
Abban biztos lehetsz hogy nem belőletek fogok meggazdagodni.
Itt a jó lehetőség Főmérnök úr,gazdag leszel!
szerintem blokkot vigyél egyszerűbb gyorsabb
jól megverném
Lehet nekem is el kellett volna előtte beszélgetnem itt a szegedi szerelővel, akkor megúsztam volna egy kis felesleges pénz kidobást?Szerencséd volt,hogy beszélgettél vele,ehhez se kell vinni motort javítani!
Mert akkor megyek kifelé szétboncolni
Neked hogyan jobb? Ha blokkot viszek, vagy egész motort?
Döntöttem, itt a szerelő azt mondta h a hézagállítás az felesleges dolog,nem kell hozzányúlni,ha eddig is ment ezután is fog.Nyomatékkulcsot feleslegesnek tartja, mert érzi ő h mikor szakad meg a menet ,(gondoltam azt én is szoktam).
Beszélgettünk még 1 kicsit,majd kiderült h óóóó hát a burkolatot is le kell bontania,meg lehet h kivenni az első kereket,hogy hozzáférjen.
A végére megállapította h jó fél nap munka, meg vagy 10.ezer forint+anyag, meg amúgy is, nagyon jól ismeri már ő ezeket a japán 750-eseket ,15ezernél úgyis újból átég a tömítés
Akkor döntöttél.
Épp most jöttek meg hozzá a gyújtótrafók.
Eddig úgy van h vasárnap dél körül érkezem,ha neked is jó.
jó reggelt
Jó reggelt.Ha másik gépben jó az önindító,akkor vagy rosszul tetted fel,vagy egyszerűen nem bír azzal a blokkal,kevés hozzá.
Ábrus mond mizújs Andi gépével,mentél már vele?