Most visszaadja Robinak a lehúzást, amit a GW festésért elszenvedett. Szevasztok !
Imádom az ilyet. odamaegyek az egyetemere 8-ra, erre benyögi a tanár, hogy 10-re mennie kell egy megbeszélésre, így fél 10-kor befejezzük, de délre ittvan. eljöttünk anyámékhoz. addig se ülök ott
Lehet nekem is el kellett volna előtte beszélgetnem itt a szegedi szerelővel, akkor megúsztam volna egy kis felesleges pénz kidobást?Szerencséd volt,hogy beszélgettél vele,ehhez se kell vinni motort javítani!
Döntöttem, itt a szerelő azt mondta h a hézagállítás az felesleges dolog,nem kell hozzányúlni,ha eddig is ment ezután is fog.Nyomatékkulcsot feleslegesnek tartja, mert érzi ő h mikor szakad meg a menet ,(gondoltam azt én is szoktam).
Beszélgettünk még 1 kicsit,majd kiderült h óóóó hát a burkolatot is le kell bontania,meg lehet h kivenni az első kereket,hogy hozzáférjen.
A végére megállapította h jó fél nap munka, meg vagy 10.ezer forint+anyag, meg amúgy is, nagyon jól ismeri már ő ezeket a japán 750-eseket ,15ezernél úgyis újból átég a tömítés
Jó reggelt.Ha másik gépben jó az önindító,akkor vagy rosszul tetted fel,vagy egyszerűen nem bír azzal a blokkal,kevés hozzá.
Ábrus mond mizújs Andi gépével,mentél már vele?
TEHÁT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Imádom az ilyet. odamaegyek az egyetemere 8-ra, erre benyögi a tanár, hogy 10-re mennie kell egy megbeszélésre, így fél 10-kor befejezzük, de délre ittvan. eljöttünk anyámékhoz. addig se ülök ott
Beszélgettünk még 1 kicsit,majd kiderült h óóóó hát a burkolatot is le kell bontania,meg lehet h kivenni az első kereket,hogy hozzáférjen.
A végére megállapította h jó fél nap munka, meg vagy 10.ezer forint+anyag, meg amúgy is, nagyon jól ismeri már ő ezeket a japán 750-eseket
Ábrus mond mizújs Andi gépével,mentél már vele?