Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most telerakom az oldalt rozsdás emeletes busz fényképekkel,mert Csövi kérte,én meg rendszeresen elfelejtettem.
Idáig.

De ma eszembe jutott. Szóval a képek miatt ne engem tessenek piszkálni!

Hanem Csövit
Sziasztok!

Csövi ! Vagyol?
Szerencsére volt ott profi is, úgyh lesz rendes kép, ne félj.
Szaszitóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók
ja alul. .
szassz papi
Lemaradt egy darab.....
mi van az első gumival?
Jaszíííííííííííííííí pacal jó lesz?
Egész jó kép lehetne ha a fényképész nem bénázta volna el. (első gumi)
Ne utólag kelljen szétszedned ha mégsem hagyja abba a könnyezést.
a telók is? azt nem is tudtam hogy megcsinálod
Járt fél órát az udvaron,kidolgoztam magából az itt-ott ráfolyt olajat és már nem füstöl. Mindjárt megyek tekergetni a karburátor csavarjait aztán szétkapom a féket és az első telókat. (megjött hozzá a szimering)
azért a gl se gyengén indult
cica van és hangot is adott hogy na gyerünk már
. . . . . isten vagy bazze
Szia.Nem tudlak hívni,de erre a címre tudsz írni,hogy mennyire gondoltál. zuz83@freemail.hu Köszi szépen!
Tényleg de vájá nincs hozzá motor .
TE is jöhetsz egyébként ma este is bármikor Nekem nem sok humorom. mocskos fáradt vagyok.
Na pótoltam a hiányt
Baja város Magyarország déli részén, a Duna bal partján. Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa, a Bajai kistérség központja. Jelentős dunai kikötő és közlekedési csomópont.
A Duna bal partján, a Mohácsi-szigettel szemben fekszik. Budapesttől 167 kilométerre délre található. Három nagy tájegység, a Duna-ártér, a Kiskunsági homokhátság és a Felső-bácskai löszhát találkozásánál épült. A legfontosabb déli átkelőhely a Dunán.
A Duna bal oldali mellékága a Sugovica (más néven Kamarás-Duna), amelynek keleti partján Baja belvárosa, nyugati partján pedig a kedvelt üdülőterület, a Petőfi-sziget fekszik; a kettőt híd köti össze. A Sugovica déli végén indul a Ferenc-csatorna.
A város mai területe már az őskorban lakott hely volt, és a vaskort leszámítva folyamatosan az is maradt; a régészeti feltárások újkőkori, bronzkori és népvándorláskori (szarmata) leleteket találtak. A 6. századtól avarok lakták a területet.
A honfoglalás után fontos folyami átkelőhellyé vált. Első írásos említése 1323-ból származik.[3] Neve török eredetű, jelentése bika; valószínűleg első birtokosáról, Bajáról kapta.[4] Legkorábbi ismert birtokosa a Bajai család volt, majd 1474-ben Mátyás király a Czobor családnak adományozta

.
Ja küldök 2 puszit a csajoknak,add át!