A hozzávaló manual úgy írta "CR8E oder CR9E."Ha pörgeted tartósan magas fordulaton akkor a CR9-est vedd hozzá,Én visszafogottan hajtom,8000-fölé nem pörgetem(többieknek nem röhögni!)ezért CR8E-t raktam bele.
A karbi alattinál szivárgott a benzin. Én a bilincsekre gondolok, hogy nem szorítanak már eléggé. Most azokon is igazítottam egy kicsit. Jól meg is húztam őket.
Sziasztok
Szeretnék tőletek segitséget kérni. Van egy FZR 500as motorom, 1990-es gyártási évvel, amihez nemrég jutottam hozzá. Gyertyát szeretnék benne cserélni, de semelyik katalógusban nem találtam meg, h milyen tipusú gyertya kell bele. NGK CR9E az, amit egy tipusspecifikációs oldalon találtam. Ez igaz? (ebay-ről rendelnék)
Valamint a légszűrőházat is cserélnek kellene, de elég nehéz vadászni hozzá. A 600 ccm-es mocié megfelelő esetleg hozzá?
Segitségeteket köszönöm
Nem baj ha a karbisort én kívülről gázolajjal takarítottam meg? Már csak hogy nem baj-e ha egy kicsi beszivárog a karbikba ha esetleg megtörténik?
Másik kérdés: Miért lehetett az, hogy a múltkor amikor beindítottam az állatot, akkor az első hengernek a karbi szívócsonkjánál szivárgott a benzin?
Szasztok!Pupu nem tudnál nekem hátso kerékcseréhez,pontos távtartoméreteket mondani ill,mennyit kell leesztergálni a féknyeregtartobol?Nem akarok tul sokat baszakodni vele!exup felni van nekam is!
Aszonta a Gotti, legyen kawazőőőőőőőőőőőőd. Szerinted?
Szeretnék tőletek segitséget kérni. Van egy FZR 500as motorom, 1990-es gyártási évvel, amihez nemrég jutottam hozzá. Gyertyát szeretnék benne cserélni, de semelyik katalógusban nem találtam meg, h milyen tipusú gyertya kell bele. NGK CR9E az, amit egy tipusspecifikációs oldalon találtam. Ez igaz? (ebay-ről rendelnék)
Valamint a légszűrőházat is cserélnek kellene, de elég nehéz vadászni hozzá. A 600 ccm-es mocié megfelelő esetleg hozzá?
Segitségeteket köszönöm
Meg kell mérni hogy mekkora fesz. jön fel a generátortól a fesszabályzóba.
2: melyik szívócsonk? (karbi alatt vagy feletti)
Nem baj ha a karbisort én kívülről gázolajjal takarítottam meg? Már csak hogy nem baj-e ha egy kicsi beszivárog a karbikba ha esetleg megtörténik?
Másik kérdés: Miért lehetett az, hogy a múltkor amikor beindítottam az állatot, akkor az első hengernek a karbi szívócsonkjánál szivárgott a benzin?