Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szinte ugyanaz vagy a cégnél ami én az enyémnél. Csak nálunk ennek a posztnak a facility manager nevet adták.
Egy tejipari Zrt-nél vagyok már négy és fél éve lassan: TMK-s Terv szerint megelőző karbantartó. Ez már azóta át ment a mindenes fogalmába... A tejipari gépeket javítom...
hejj az szopás mit is dolgozol? tudom, hogy már mondtad, de most nem igazán emlékszem, már félig alszom
Üdv Mindenkinek!

Végre itthon... ma már másodjára volt meló. Hajnal 4:00-10:00-ig, Aztán du 16:00-23:00-ig .Áhh, ki vagyok
jóccak
A szűrője jó volt mind a kettő és a cső sem volt mókolva. (de később én megtettem)
Viszont úgy néz ki hogy az AC szivatott engem is és most őket is.
Ha kiderül hogy az AC szarakodik akkor nekem van itt egy kölcsönbe. (bár nem tudom hogy milyen csak lett tarcsinak)
hűbázze, akkor nekem is kell ilyen amúgy tényleg nagyon szakis lett
tuti, hogy a benzinszűrőd van a tank belsejébe elszakadva, vagy ha mókolt akkor túl magas lett a cső mindent tudok
Pupu baszod, naponta 10x hívnak ismeretlen számokról, nem fogom felvenni mindig, mert már ezerszer mondtam, hogy nem tudok most ott lenni és mutogatni a kicsit...

Hívjál arról amin én hívtalak nem is olyan rég, akkor majd felveszem! Mellesleg nem is voltam budapesten
szasztooook
Jó éjt mindenkinek.
Szia ábrus! Régen voltam fent a Fórumon.
Mi az hogy "csak"? (egyébként emlékszem )
Akkor adj magadnak egy kis időt,egy kicsit pihend ki magad,gondolkozz el és majd akkor dönts mielőtt meggondolatlanul hülyeséget csinálnál.
Oké. Rendben. Mindenesetre ha nincs más megoldás, feltétlenül számítok Rád. Köszi.
Senkinek semmi ötlete?
Apa, én már nem tudok semmit
Nekem csak egy FZR-250 van, másfél éve vetten karbi hibásan,
mindíg piszkálom. SÍBERTŰK ÖSSZE VOLTAK KEVERVE,GYŰRŰZTEM,
karbiszinkron, most a főfúvókákat várom mert túl fúrta valaki.
Így nagyot gyorsul,de városban lámpánál ,melegszik és fullad.
Nagyon szeretem,kis fentartási költség és max 180KM/h másodpercek alatt. Minden hibára magamtol jöttem rá,szerelők összecsapták,alapjárat OK,fordulaton 5000-felett megszívtamagát benzinnel és váltásnál le ált .
2500-volt darabja,meghajtóm van valahol,de előtte próbálj hibát keresni,mert az olcsóbb lesz,és lehet olyan hiba is,amihez nem kell trafócsere.
Nem Ha tudnám mikor leszünk Hamarosan most jelen pillanatban ez alegmegfelelöbb válasz
Ez azt jelenti hogy el akarod adni?