Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atinak:
Akkor most ki a lassú?
Adj emil címet és küldöm 91-93ig van
Hát szerintem az esélye konvergál a 0-hoz hogy találsz. Nézek külföldi fórumokat is de ilyen ott sem igen szokott lenni.
esetleg egy jó szervízkönyvvel tud valaki szolgálni:
'93 fzr 1000

előre is köszönet,a segítőt,ha fehérvár fele jár,akkor nagyon feltöltöm a tanktáskáját saját készítésű őszibarack pálinkámmal

A legjelentősebb állomás az 50e. volt majd még ide sorolható a 100e.-ik is. A következő jelentős állomás a 250e. lesz, utána pedig az 500e jön.
A 150e.-et nem jegyzik sehol. (olyan mint pl. a 117831. volt )
Akkor az is lassú
50+100=150 egyenlő az én 150e hszemmel, amúgy nem csalás volt Andi akarta de elloptam előle
Már az "új" vas megy.
Miért mondanám ezt mindig?
Enyém volt az 50e. és a 100e. hsz. csalás nélkül, minek kellene nekem a többi? A 150e. amúgy is értéktelen ehhez a kettőhöz képest.
köszi az infót:-)holnap nekiesek az átvizsgálásnak komolyabban,ha valami kérdésem van,akkor sikítok
Tiszteletem az uraknak!

Nincs valakinek véletlenül ötlete, hogy honnan szedhetnék le kapcsrajzot egy 100 éves FZ 250 hez?
A motor vagy 10 éve áll, de most szeretnénk feltámasztani gokartpálya-dilimotornak.
felül szoktam még a fékkarnál a csavaron állítani de ott észnél kell lenni mert jártam úgy hogy feszesre volt állítva és melegedett a folyadék és megszorult a fék a kecskeméti utca közepén és nem lehetett eltolni onnan míg vissza nem hűlt
5.1es jó a kuplungba sőt jobb is mint a 4.1. nekem is harmatos volt de vettem fém fékcsövet a 25éves gumit lecserélve és most faszányosan fog. de ha rendesen ki van légtelenítve nem kéne nyúlósan fogni
Aha fogyasztási érték 6-12L között ha adsz neki akkor 10 körül nekem nem exup van csak sima de volt 5,5/100km és volt 11L/100
nektek a fogyasztás normál módban(tempós haladás,nem nagypapa,nem hülyegyerek módban) olyan 9-10 L körül van?
köszönöm,vettem olajat,fékolajat,levegőszűrőt...a kuplungba jó lesz ugyanúgy az 5.1-es,mint a fékbe?
érdekes betétek jók,tárcsák jók,fém fékcső,de nagyon harmatos benne a fék...nálatok is?
de hiányzik a Bélának ez vérbeli versenymotor ez kívánja, Sanyikám neked is le kéne néha égetni a kormot a szelepekről mert csak tönkremegy a motorod Majd ha túrázni akarok akkor veszek 1 túraendúrót azt ajánlom neked is mert itt igény van a nagy fordulatú hajszára
sztem nem kell végsebesség teszt,nem hiányzik az a Bélának. Inkább pakolj fel,és menj túrázni,csak úgy nyugodtan,és láss is valamit a tájból. Meglátod fele annyi benzin fog fogyni,és a Béla sem fog vért hugyozni.

Hétvégén kezdődik a tánc a Giro-n! Jönnek a nagyobb hegyek,lesd majd meg.
Ghostrider 6ot nézek kedvet kaptam motorozni. Este lehet megcsinálom a végsebesség tesztet ha elmúlik a szél