Nini mim van sziloplasztozni akartunk azt az egész csőben lévő be vot száradval . Haza hoztam gondoltam faragok belöle egy bránert jó lesz a szomszédasszonynak ha jön . 20cm és olyan szűk 5 cm
Hát őszintén bízok a rendszámom és a trafi közötti kiegyezésen alapuló láthatatlanságba Szerintem ha már az utó fejtámaszán van, akkor a rendszámom kevéssé olvasható. Ha nem így van akkor lesz büntetés ígyis-úgyis
nem kaptunk papírt a gyorshajtásról, megúsztuk Utólag gondoltam bele, ha ott meglőnek, az mennyi péééééz... nem tudom, ti hogy mertek így hajtani, és fosok a bírság miatt - ahogy mentünk néha, az lazán a motor ára
Tegnap du. is belementem egy mérésbe, országúton automatába kis állványra lerakott 103 lézer, rendőr nem volt látható, a műszerem blokkolta (olyan 120 körül mentem)
Van benne valami Most lesz ilyen is, oszt ha meguntam feküdni rajta, majd visszaalakítom.
Aztán, ha megörexem, veszek rá egy gódving idomot, meg leengedem a lábtartókat.
Új motorra nem fussa, ezt flexelem
Ez hamarabb az:
Amúgy megtalálás után renccám bemászott a hátizsákba és ami a csövön kifért
Tegnap du. is belementem egy mérésbe, országúton automatába kis állványra lerakott 103 lézer, rendőr nem volt látható, a műszerem blokkolta (olyan 120 körül mentem)
Aztán, ha megörexem, veszek rá egy gódving idomot, meg leengedem a lábtartókat.
Új motorra nem fussa, ezt flexelem