Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár tulsulyban vagy hozzám képest igy nekem mindig elönnyőm lesz
Kéne benne blokkot cserélni 1000 dest belé tenni de akkor meg a könnyü váz felépitése miatt futhatnánk utánad
Igényli a törődést, az a baja Meg nehogy mán lerázzatok
Te sem vagy különb tölünk Szegény 600 as
ÁÁÁÁÁÁÁ hozzátok nem kell sportos kinézet
Rájöttél ,hogy nem tudod tartani velünk a tempot és most azé csinálsz sportot belöle vald be nyugodtan nem haragszunk meg
Nemsoká így valahogy fogok kinézni Festenem kell, mert az idomok olyan buzililák, amik csak Ádámhoz illenek
Mi is oda pakoltunk egy helyre szerszámokat azt ennyi . Semmi kedvem nem volt semmihez
én most mentem egy 20km kört szakadó esőbe mert unatkozok
szarakszik bizám
Ez a fos idő miatt van. Inkább aludtam du. Még motort szerelni se vót kedvem, igaz, csak 5 órát aludtam éjjel, az nekem kevés
Nektek is xaraxik a zódal?
ma mán 3 szor
Semmi. Világ vége hangulat van.
mi van papa?
Sziasztok. örülök hogy megismerhettelek benneteket.
na lefekszem alunni, mert éjfélre megyünk be tesómmal diablo3-unkért wáááá de jó lesz.
Hááát kész van. Termosztát meg a gomba is cserélve lett, meg kapott kis olajat is. Csak most meg kiderült, hogy el van törve a lengéscsillapító rugóm - egész konkrétan egy teljes karika letört belőle - úgyhogy cseréltethetem ki azt is, de azt csak párba okos cserélni, tehát faszás...meg a fűtés csap is el van baszódva, azt is ki kell, de ahhoz is bontani kell mindent úgyhogy nagyon örülök...

Mindegy, még így is pénzemnél vagyok, azt mondom.
Azt cumi kicserélni. De meg tudod nézni, ha beindítod felmelegszik és hideg marad a hűtő akkor az a szar...
Jó a töltés,csak a gyári 35/35W-ok helyett 60/55W-os világít,ráadásul mindkettő egyszerre.Szeretem este ha jó a világítás,és így azt hiszik a szembe jövők hogy kocsi jön,nem motorkerékpár.
Gyula, neked a villannyal ott vmi baj van, mert a generátornak ennél többet kéne bírnia... nem alacsony a töltésed? pár tized is számít.