Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bassza betölteni az oldalt....nálam van a baj?
használati útmutató
Jön majd a dumával nem értünk hozzá mi maradiak vagyunk és öregek meg mekkora gecik és a zsidók miatt van hogy nincs rá keret
Ádámnak az is drága
Sosem értettem a komolytalan embereket.
már láttam pár napja akkor írni is akartam de én is ezen röhögtem hogy mius biztos nem ad rá pénzt hogy kiszoruljon a motorülésről
Pedig elég olcson van
Óó, köszönöm szépen, már is okosabb lettem, hiába japánnyelvű.
Egy darabig hirdeti is majd
nem a futott km a vicc hanem a fél millás ára
kicsit gyengébb minta a másik de alakul!Gyogytornászom nem engedi hogy motorral járjak a balesetibe kezelésre! !Gondolom motorellenes !
jááj! http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzr_600-5758386
34e km ezt valaki elhiszi egy 21 éves motorrol!?évi 1619 km
Kezed hogy bírta?
tegnap gurultam 40km
hali! Elég ocso http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r6-5781331
Tegnap raktak spurit a kicsibe asszony állítja sokkal jobban megy a motor tőle mint mikor a melóba bement vele. Most utána néztem mi is ez a spuri és mindenki dicséri és nem is drága. még a nav is használja és pozítív jelentést küldött róla.
Szerintem meg a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.

A mail nem fog menni, mivel majdnem 50mb a cucc, de innét le tudod tölteni
köszi!
180/55
Ez így van mert a rönót is rövid távokon és buszsofőr módjára kezelem így többnyire ez sem akar menni. Ha megcipőzöm időnként úgy rendesen akkor utána olyan mintha kicserélték volna.
180/70 vagy 180/60
D:)
Köszcsi, ha megtennéd, hogy áttolod (buzerpipa@freemail.hu) hátha okosodok valamit.
Gondolom, olyan rettenetes nagy mártékben nem klönbözik a két motor
Nem fog lerakódni, mert szinte nem is mész vele de sztem is kell, hogy elérje az üzemi hőtartományt, és a névleges teljesítményt, ami 10k felett van. Ha csak 4k-ig pöfög el, nem alakul ki az az árámlás/hőfok, ami a jó öntisztuláshoz kell. Ez így van sajna
Párom Swiftje is bénán megy, mert 2000nél elváltja (bár inkább 1500nál ) és csak városban hajcccsa. Kormos is az egész, és nem pörög szívesen. persze hiába beszélek neki