Szasztok!Erre varjatok gombot !10 napja hazaérek benzinszag,alul csöpög,tank fel jobb tulfolyó cső adja.Szerelő hiv nemér rá csak hétfőn,motor kell itt a hétvége,cső bedugaszol,próbaút,egyből 3 hengerezik az anyád .Másnap reggel javit,tank le ,légszűrő le,próba indit ,megy mind a 4 henger,tulfolyó cső megtold ,le a blokk alá ,próba,4-5000 körül meg-megtorpan,kop gázon némi tanakodás után megindul,de ott sem az igazi,mégis elmentünk ahova akartunk.Hétfőn szerelő,teljes kearbi tak. szinkron,o gyűrű csere,próba megtorpanás megvan,cső toldalék is,hívom nem vetted le a csövet,nem mert még hátha baszakszik,inkább belekötöttem a másikat is ,mondom neki nem oké a gép,modja dugózzam be a csövet mert vákum keletkezik,bedugózom próba,ugyanolyan , mondom neki be van dugulva a karbi viszem vissza,csak hétfőn ér rá. Ma túra kb 50 km,a vége felé már nagyon dadogott,kapkodott,de odaértem.Fél óra nézelődés,indíts haza,gép nem indul,nagy nehezen kopp gázon elkapja,de alig akar pörögni,hörög harákol durrog,lefulad,úgy megyek végig a falun mintha bakkecskén ülnék Alapjárat van ,meg kopp gázon nagynehezen megindul,a kettő között semmi,vért izzadva hazaérek,egy kis fiatal gyerek egy 3-as bmw-vel vigyorogva előz meg 100-zal szerelő hiv ,nem veszi fel a k.. életbe,tank le cső toldatki,tulfolyók vissza a helyükre,próba 20 km, apám mint a svájci óra alaptól ugy megy mint ha zsinóron húznák ,próbaindítás pöcc-röff ! MI A SZART CSINÁL A BLOKK OLDALÁN A TULFOLYÓ CSÖVEKKEL A BEKÖTÉSÜK? tulnyomást kapnak ?Előtte olyan volt mintha kevés lenne a benzinszint.
csak benézek néha-néha...
millió ezer más dolog van...
xj-t beadtam kereskedésbe(ennyi volt az össz motorozásom idén)...
ha végre elviszik, megy az ára a családi kasszába, csak a T5 marad(még azzal se mentünk idén)
Így van, 10-ből 10 esetben szénné vannak keményedve a benzintől a gumicsonkok amivel akár anyázásig is fajulhat a dolog minden egyes légszűrőház felrakáskor.
(kevés ilyen lelkiismeretes tulajdonos van mint én aki megrendelte az új csonkokat mikor meglátta hogy milyenek)
Akkor nézd meg a tárcsát ne legyen repedt és a légszűrőház szívócsonkokat is mert lehet küldenek neked egy 20 éves légházat betonkemény csonkkal és akkor már nem tudsz reklamálni. Azaz tudsz de értelme semmi.
tavaly 1200km-t motoroztunk csak...
2 motor állt a garázsban,
marad 1
Én meg asszem megyek és összerakom a GW karburátorait. (az egyik fele már kész van)
a kettő különbözetét fedezné majdnem az xj ára
nem tudom rám is vonatkozik-e
csak benézek néha-néha...
millió ezer más dolog van...
xj-t beadtam kereskedésbe(ennyi volt az össz motorozásom idén)...
ha végre elviszik, megy az ára a családi kasszába, csak a T5 marad(még azzal se mentünk idén)
Kert és az udvar megy, másra most nincs idő. Este meg kezdem az éjszakát.
De úgysem érek rá.
Ez valóban így van mert én már hülyére vagyok verve.
(kevés ilyen lelkiismeretes tulajdonos van mint én aki megrendelte az új csonkokat mikor meglátta hogy milyenek)
http://www.kepesmotor.hu/brand...