Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom 1 hete azt vettem észre egyre óvatosabban motorozok, mindenhol betartom a szabályokat és annyira nem merek dönteni hogy szó szerint erőlködve kell a motort ledönteni mert fosok hogy elmegy az eleje de 1 hónapja estem azóta mentem mint a mérgezett egér körforgalomba körbe körbe játszottunk ki tudja tovább dönteni és akkor semmi gond nem volt minden előzmény nélkül elkezdtem félni
Mi történt?
Én meg úgy döntöttem reggel hogy felrakom a nagykormányt mingyá. Képzeld elkezdtem félni a motoron de nagyon,nem mertek dönteni ahol eddig 60-80al mentem be ki körforgalomba ott most 30al is alig merek dönteni.
Nem feküdtem le mert úgy döntöttem hogy mégsem vagyok álmos. (inkább lezsíroztam Frének egy műszakit szerdára)
Az a fázis később van. Ilyenkor csak befülled és rothad a cuccos.
Jó reggelt neked is látom felébredtél és már verekedni van kedved, ez az időjárás számlájára írható
Igaz...A kukacok bírják ezt a hőfokot? Vagy azok csak később jönnek? Lehet akkor építek rá egy kürtőt és a metángázt bevezetem a kandallóba...
Fú ez a rohadt kemény munka ki se látok a csipától annyi van
Na a tudóusok üsszegyűttek
Azzal meghűtenéd és leállna a folyamat.
Fűnyírás után komposzt reaktor. Nehogy beépítsek egy hőcserélőt gyorsan...
EZT a képesmotorrol szedtem le:pontosabban innen:http://www.sportmotor.hu/motor...
ennek az oldalát be tudod rakni ahonnan leszedted?
Ilyen az asszony 500asa könnyebb kezelhetőbb játékosabb gondolkodok 1 kisebben én is
De ha nem kel el ako valami hasonlot alkotok a télen
aposomnak van egy k2 gsxr ,hát az frézihez képest egy robogo!könnyebb kezelhetöbb!
300e ft körül odaadnám,Sajnos én is azt az ember vagyok aki felujitja költöttem rá egy vagyont mostmeg eladnám !Amugy inkább cserélném valami fiatalabb 600s ra!Nekem ez tul Mad- max motor
jó reggelt
csukott motortól mit vársz
A második álommotorom volt