Nekem most lett üléstakaróm, de nem vagyok tőle Lájulva Lötyög előre-hátra (két ülésem is van, mindkettőn) az egészet 4db 2x1cm fül tartja Az a seggpárna az elején vicc, ha nekinyomódsz, letörik hátracsúszik leesik (kívánt aláhúzandó) Csak dísz.
Az pedig télleg nem egy bonyolult szerkezet... sztem a légtelenítési technikád nem OK. Ha levegősnek tűnik, pumpálgasd, míg kemény lesz, és akkor csavard ki a csavart egy pillanatra (miközben persze nyomva tartod) Csak akkor engedd fel, mikor be van csavarva! Aztán ezt újra. A kis tartályban legyen lé mindig. 3-nál többx ritkán kell, ha igen, akkor valami xar, vagy nem jól csinálod.
Akkor levegős! :D
De nem tudom honnét szíjja ez a sz@r!
Mindent átnézem már...
Szerelőhöz nem szívesen vinném ilyen miatt, amit én is meg tudok csinálni (vagyis azt hittem), mert nem egy bonyolult művelet.
Sztem ezek a kaposvári balekok se értenek többet hozzá. Több a kár, mint a haszon. Legutóbb is így kaptam vissza...
a Zsolti félére gondolsz?arra nem tudtunk elmenni. de remélem a következőre igen! bár ma hívtak meg egy nemvárt lagziba úgy h oda is kell a pénz meg a nyaralásra is kéne egy kevés.
Akinek kell üléstakaró az menjen rá!
Egyébként van stílusa a srácnak a fotózáshoz,megnyugtató látni a kapirgáló pipiket a háttérben.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1_szinte_in
gyen_-5575408
A Yamaha megoldása praktikusabb.
De nem tudom honnét szíjja ez a sz@r!
Mindent átnézem már...
Szerelőhöz nem szívesen vinném ilyen miatt, amit én is meg tudok csinálni (vagyis azt hittem), mert nem egy bonyolult művelet.
Sztem ezek a kaposvári balekok se értenek többet hozzá. Több a kár, mint a haszon. Legutóbb is így kaptam vissza...
na jó éjt skacok korán lesz reggel.
tali lesz valamikor?szóljatok ám mindenképp!
Egyébként nincs olyan hogy kicsi meg nagy buborék, levegős, vagy sem.
Vidd el egy szakihoz, aki megcsinálja rendesen. A dombóvári úton a belmoto még útba is esik ha jól sejtem.