Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most lett üléstakaróm, de nem vagyok tőle Lájulva Lötyög előre-hátra (két ülésem is van, mindkettőn) az egészet 4db 2x1cm fül tartja Az a seggpárna az elején vicc, ha nekinyomódsz, letörik hátracsúszik leesik (kívánt aláhúzandó) Csak dísz.
Az pedig télleg nem egy bonyolult szerkezet... sztem a légtelenítési technikád nem OK. Ha levegősnek tűnik, pumpálgasd, míg kemény lesz, és akkor csavard ki a csavart egy pillanatra (miközben persze nyomva tartod) Csak akkor engedd fel, mikor be van csavarva! Aztán ezt újra. A kis tartályban legyen lé mindig. 3-nál többx ritkán kell, ha igen, akkor valami xar, vagy nem jól csinálod.
Te mennyit kérsz a vasért? (nem,nem kell csak kérdezem)
exup
Akinek kell üléstakaró az menjen rá!
Egyébként van stílusa a srácnak a fotózáshoz,megnyugtató látni a kapirgáló pipiket a háttérben.
Viszont van aki szinte ingyen aggya!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1_szinte_in
gyen_-5575408
Hát ennél a gyárban nem volt szempont hogy valaki tanktáskát és kempingasztalt is tudjon vele vinni.
Ha elég elvetemült lennék akkor vennék egy ilyet a GW mellé Fré helyett.(az lenne ám az igazi túrasport )
Jó reggelt.Hova tenném rajta a tanktáskát?
A Yamaha megoldása praktikusabb.
Tizenhuszonéves koromban mindig kisebbfajta sokként éltem meg ha a közelébe kerülhettem egy ilyen kétporszívócsöves zöldfehérkék ZXR-nek.
A fékcső hullámos részén "elfekszik" pár buborék,azokat látod "apránként" kijönni. (mert a levegő felfelé igyekszik ugye)
Valahogy éreztem hogy vagy az ár vagy a VTR nem stimmel a képletben.
Akkor levegős! :D
De nem tudom honnét szíjja ez a sz@r!
Mindent átnézem már...
Szerelőhöz nem szívesen vinném ilyen miatt, amit én is meg tudok csinálni (vagyis azt hittem), mert nem egy bonyolult művelet.
Sztem ezek a kaposvári balekok se értenek többet hozzá. Több a kár, mint a haszon. Legutóbb is így kaptam vissza...
Jaj a nagy motorvásárlásbol kiindulval a U.tesom nem vtr-t vettek hanyem VF -et de 86 vot az biztos de bár ne találtak vona reá
anyós? oszt az nyaralás
hát szüli napomra kaptam 3 éjszakát a többit meg az anyóséknál töltjük! így a legolcsóbb!

na jó éjt skacok korán lesz reggel.
Neked nyaralásra is fussa ?
a Zsolti félére gondolsz?arra nem tudtunk elmenni. de remélem a következőre igen! bár ma hívtak meg egy nemvárt lagziba úgy h oda is kell a pénz meg a nyaralásra is kéne egy kevés.
hisz most volt nem rég
ja értem.

tali lesz valamikor?szóljatok ám mindenképp!
Nem tudom, majd ha arra jársz esetleg nézd meg, hogy megvan-e még.
szeva! na m van a te ezredeseddel?
hát bocsi de én nem értek hozzá így nem is tudok mit hozzá fűzni.
Biztos van, de ezt látni kéne.

Egyébként nincs olyan hogy kicsi meg nagy buborék, levegős, vagy sem.

Vidd el egy szakihoz, aki megcsinálja rendesen. A dombóvári úton a belmoto még útba is esik ha jól sejtem.