Itt nálunk is van egy takony akit 1szer megfogok és széjjel tépem
a kis f@szt,de úgy hogy többet nem fog vezetni
Beláthatatlan kereszteződésen stop tábla persze lassítás nélkül keresztül 60-70-nel,azt hittem kiszállok a kocsiból és széjjel szedem,mert ugyanis oldalról bárki belerongyolhatott volna oldalról és ahogy lenni szokott a vétlen szívja meg.
a csoki az tuti. Ezt konkrétan bemákoltam.
pénteken 1 kozel és 2 soproni ment el. a 2 soproni nyert. ma plusz egy soproni, így tévézéshez, és azt is nyert.
Lassan nekem is kéne. Kezdenek nagyobb menetelés után fájni a térdeim a combom már nem vagyok fiatal nem is kényelmes. Az Andién annyira más ülni sokkal kényelmesebb lehet ellopom
Az is nagyon jó hely, én is voltam már, bár csak átutazóban, de nekem a glockner most valamiért meggyőzőbbnek tűnt...
Ami a legjobb itt egyébként, hogy autós és motoros egymásért vannak, nem úgy mint nálunk...
a kis f@szt,de úgy hogy többet nem fog vezetni
Beláthatatlan kereszteződésen stop tábla persze lassítás nélkül keresztül 60-70-nel,azt hittem kiszállok a kocsiból és széjjel szedem,mert ugyanis oldalról bárki belerongyolhatott volna oldalról és ahogy lenni szokott a vétlen szívja meg.
link
pénteken 1 kozel és 2 soproni ment el. a 2 soproni nyert. ma plusz egy soproni, így tévézéshez, és azt is nyert.
Sziasztok!