Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerem. Ő tartja karban az FZR-emet.
Meg unokatesómnak DRZ400-as blokkot újít fel 3 hónapja egyfolytában.
Na hali!
Kérnék egy szívességet Ábrus ,az első képen karikázd már be a vezérlés helyét mert nem hiszi el az ismerősöm hogy a T jelzés előtti vonalra kell rakni a vezérlést(mert a rajzon nem úgy van,meg oda tökéletesen stimmeltek a vez.tengelyek jelölése)
Igen valóban nem tudtuk a vonallal összehozni a tengelyek jelölését,de mondtam neki hogy nagyon meg van nyúlva a vez.lánc,szinte csak az utolsó 2mm-en feszít valamennyit a spanoló,már több emberrel is beszéltem köztük Gyöngyösit is felhívtam(itt Debrecenben elég ismert szerelő,Thomas sztem tudja is hogy ki az),hogy elhiggye annak ott kell lennie a vonalon
Előre is köszi Mester
Conti az jo gumi, nekem is volt az fzren
Sziasztok!

Felekerültek az új gumik,Continental conti sportattack,nagyon faszálatosak,fogják,mint az úristen az utat,mindenkinek ajánlani tudom.
Viszont sikerült az asszonynak felborítani a motort,mikor a fűnyírót bányászta ki ,a jobbos tükörnek a talpa eltörött(öntvény),a balos meg már amúgy is ki van kopva,tud valaki olcsó pénzért eladót?(tudjátok a beteg nagymamám tolókocsijára kell,hogy el tudjon menni a templomba imádkozni az fzr-eskért )
Köszi:Gabi
a megtalálni azért valljuk be azt jelenti: "aki először megtalálja". Onnantól Te csak a Pupu hozzászólásást találtad meg, arra pedig nem járna még .jpg kiterjesztésű sör se.
neee...
Arról volt szó hogy aki megtalálja. Nem arról hogy az első úgyhogy nekem is jár. Sőt én még egy bimbót is találtam. Tehát még egy fél Hubira is jó vagyok.
Majd megszereti
nem szereti a sört
add a Kingának az én részemet ha már mindig megiszod előle
csak az első kapja Mi vagyok én sörgyáros?
ez lehet egyébként ne ér Egyedül Te vagy állandóan otthonülő, oszt persze, hogy Te veszed észre.
Na de az igéret szép szó a Landwirtschaftsausstellung pedig hosszú, így Pupu nyerte a seret !
2:32 én is kérek majd sörtöt.
ááááááááááááááááááááááááá
Kutya? én csak XXL labdákat láttam Ez a klip már a bemutatásakor is teccett jóvanna, akkó még nem vót iternyet, csak mjúziktévé
A 2:32-re gondolsz? csak azé, hogy fizess
ez az, tudtam hogy te voltál a múltkor is köszi
jajj ábrus ezt ne nézd meg, mert ellalszol...
aki megtalálja a legnagyobb hónaljkutyát, az a köv. talin söröt kap. a megfejtés a perc és a másodperc ahol feltűnik.
jó reggelt
jó az olyan kemény csávós