Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt.
A Genesisé TID 14-57.
Sziasztok!
Igen minden hova volt valami bedugva,a kerek csati az megy nekem az exup motorhoz,akkor lehet tiéd genesis elektronika,vagy az is más?
Hallottátok hogy Poti megnősül?
Jár valamelyőtök néha Szigetszentmiklóson?
Ha majd jöttök és belefér, kéne nekem hozni 4db NGK DPR8-EA9-es gyertyát és egy HF 401-es olajszűrőt innen.
(Cég címe: 2310 Szigetszentmiklós Csepeli út 20.)
Itt felénk 1200Ft körül van gyertya és az olajszűrő is olyasmi.
Mondjuk az tényleg érdekes, hogy mlas-nak is más, pedig az is exup.
Majd holnap készítek róla fotót, hátha valakinek mégis olyan van és tudna nekem segíteni.
Na bammeg akkor neked olyan kell mint ami a yzf ben vané csak az 750 meg 4HD
Ú bazz, mi a szent szar ez?
Hali! Megkaptam a csomagot , de sajnos az enyém nem ilyen . Ez 3 LF az enyém meg 3GM jelzésű. Az enyémből nem lóg ki semmilyen vezeték, csak 2 csatlakozási pont van rajta és azok sem teljesen ilyenek. Gondolom a Tiedbe mindenhova be volt dugva valami. A motorom a melóhelyemen van, holnap azért megnézem mik a lehetőségek. Holnap azért felhívlak, hogy sikerült-e valamit kezdeni vele.
Tudom,nem rossz szándékkal írtam ,nekem pl mindig segített,bármikor ha elmentem hozzá,vagy telefonáltam neki
áh nem csak épp próbálja kigórni a kevésbé szopós melókat. ki a pöcs vinne oda úgy egy motort tavaszi felkészitésre, szűrő és olajcserére, hogy 1,5 hónapig ott áll? Senki. De, egy blokk cserénél, mint nekem volt, vagy egy felújításnál mint unokaöcsémnek, ez már éppenhogy de elnézhető.
Egyébként még mind2 mindkét műhelye, és udvara együtt otthont ad egy kisebb kiállításnak. 10-12 motor mindig van.
Na igen hajlamos az ilyenre ,úgy látszik nem szeressem az endúrókat,mert haverom 600-as XL-je is ott vesztegelt pár hónapig
Gondolom még mindig motorparkot lehetne nála nyitni?
Csövi új munkája
Tessék.
Megnyugtatásul mutasd meg neki az FZR-ét hátha lehet hogy a Kawasakinál is így gondolkodtak.
Úgy látom a Pisti itt is letette névjegyét a robogó lámpával
https://www.youtube.com/watch?...
közbe a jogsi is meglett ezidő alatt
megmonta. itthagyod, egyszer készlesz.
egyszer téleg kész lesz
ÓÓÓÓ de ügyi vagy
3 ? Te jó isten