Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Először teccett, de jobban megnézve ezen nem lehetne ülni Előrébb van a kormány, mint a lábtartó, tehát ugyanúgy lehetne rajta ülni, mint eddig, behajolva, csak előre nyújtott lábbal
Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket! Lett gumedli a mocimara
De most megint a segítségeteket kérném
Haveromnak a moci meghalt.
Letört neki a szelep és teljesen szétverte neki a hengerfejet a hengert a dugót meg még a hajtókart is...
Sajnos ezek már kuka.
Ha valakinek esetleg lenne vagy tud bontott alkatrészeket vagy esetleg egy komplett működő blokkot kérlek szépen titeket írjatok ide vagy e-mailt: voyager.viktor@indamail.hu
A moci egy 1990-es Fzr 600-as Genesis
Köszi előre is!

Üdv!
Repülnek
Én ehhez még kicsi vagyok...

Köszönöm a választ először akkor állítás, majd rugó, aztán lamellák Remélem egyszerű lesz Jó éjt!
nem ugranak... repülnek

a repülő bárányoktól egyből álmos lettem úgyhogy azokat számolom majd

vagy azt, hogy hányszor csúszott már meg a kuplung....de attól nem leszek álmos és egy darabig számolhatnám
Nem szoktam számolni semmit, elég néhány nagyobb ringó cickóra gondolni és már alszom is.
Ugyanaz fog történni ha meglazítod a kuplungkarnál a bovden csavarját, egyébként lent kifelé kéne tekerned a csavart mert minél beljebb tekered, annál jobban kiemeli a kuplungot.
Valószínűbbnek tartom hogy a kuplungrugók fáradtak el, én azokat cserélném ki először. (kb 3-4e Ft-os tétel és 10-15 perc kicserélni)
Ha ez sem segít akkor lamellaszett csere jön ami kicsit húzósabb tétel (13e környéke és kb 20-25 perc a csere)
Tényleg megyek aludni.
Ábrus tuti méheket számol.

De várjá' má'...
Hééé azok a bárányok fölötte ugranak át, nem keresztül... Nem!?

vagy a báránykákat amik egy kissé nagyobb lyukú kerítésen repülnek át
Ábrus már számolja a kerítésen átrepülő méhecskéket...
estét mindenkinek!

Ábrus egy gyors kérdésem lenne hozzád! szerinted a kuplung csúszását a lenti állítóval meg lehet szüntetni, vagy 55ekm-nél már kell bontani a kuplungot? Ha lehet állítani, akkor merre tekerjem a csavarkát?

Nekem teljesen mind1 melyikre küldöm, csak nem tudtam, hogy most mi van, hogy így visszadobálja a leveleket
A citromélt ilyen regisztrálásra meg ilyesmire tartom. (eldobható)
A normális fontosabb levelezésre a gmélt használom. (írhatsz arra is csak az nem szól a tálcán hogy levél jött, meg a melóhelyen le van tiltva valamiért)
jó éjt
Rendben.
Jó éjt.

Köszi aranyos vagy. (már jól vagyok, a méz segített )
Majd ha személyesen találkozunk akkor elmondom hogy (szerintem) miért lehet itt ez, ami mostanában van.
Most viszont mentem aludni, jó éjt.
ha te azt tudnád
ti mit sunyiztok ott a háttérben
Pedig (most csak) 2x dobta vissza...
Jött.
Elvileg elment végre...