Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mér? Persze.
Membrános 350-nel mentem már mivel volt is idehaza,de nem az igazi. Poweres 250 meg a télen volt itthon, na az már igen, az idegbeteg. A kettő között ég és föld a differencia. Mintahogy a váz, felépítés, rugózás, fékek stb. Hogy értsd miről beszélek E21 320i és egy mostani 320i. Bmw, bmw, de nem ugyanaz. (habár a membrános gyengélkedett, de nem hiszem hogy ennyit számítana. A poweres 4.-ik gázon kerékre jön, mindegy milyen tempónál, a másik ilyet nem csinált, kb annyit tudott mint egy 600-as xt.)

Karbisor szétkapás hétvégén lesz, súbertem meg nem állítható sajna
Jaszi, még hogy egy 250 nem megy sehova próbáltad? akkor az vagy rossz volt, vagy nem húztad a gázt én 1x mentem egy ilyen 125-el, de majdnem bexartam (igaz, akkor még a 250 ETZ-hez voltam szokva és a 140kg/21ló után a 100kg/40ló eléggé ütött!
Eddig két profi krosszos haverral beszéltem, akik azt mondták, a 250 megöl, keressek inkább egy nyugis 400-600 4T-t

A problémádra: én karbi puccal kezdeném, nem tom, milyen a 6ccázasé, de régen ilyen hibát akadozó benzin/alacsony szint adott. Fogyi milyen? mert lehet a súber is, vagy sok, vagy kevés a cucc, és hirtelen nyitó toroknál túldúsul/elszegényedik.
Papa a lábtartóvasról tudsz majd pár méretet adni mennyivel ment lejjebb a csavar

Felszereltség:

Automata váltó – tárcsafék elöl – tárcsafék hátul.
Egyéb információ:

Garázsban tartott.
Leírás:

Törésmentes, 50-esként használt, jó állapotú, motorhibás Aprilia Leonardo eladó. A motorhiba oka az olajsapka elveszése, az olaj elfolyt, a motor megállt, nem indult újra. Vadonatúj gumik vannak rajta.
Jó reggelt szép hétfőt naplopók
ééébresztőőő ! Itt a csodálatos hétfő reggel. indulás melóba.
okés, zsír lenne, majd megdumcsimumcsizzuk.
Gyere ki adok 1 huzatot neked a bowden szakadt benne
Jó éjt.
Ki tudja peremezni de valami nem komoly összeg egy új sem.
jaj tudom, hogy nem kéne hogy lejöjjön, azért "lejövős". magyarán, vissza tudtom pattintani, de úgy látszik maga a perem nyomorulhatott el. és milyen fasszopó helyen van az órába bekötve kifelé, még kitekertem, de be majd kíváncsi leszek. Vajon a bovdenes tud ilyet csinálni, vagy kéne szereznem valahonnan jót?
Én köszönöm hogy megvettétek és elhoztátok a cuccokat. (bár főleg andi érdeme)
A kígyóbőrös ajándék pedig a Hondáé lesz.
Most láttam hogy kerestél. (házban maradt a telefonom)
Lennie kéne ott egy peremnek amivel odaszorítja az "anya" a házat. Ha nincs rajta akkor kimászik a helyéről. De tolásra nem fogsz látni semmit.
Épp kenyeret sütök.
Az nem lejövös
hm, lejövős ez az izé, alul a keréknél visszapattintottam, megtologattam a motort a garázsban, de nem mutatott semmit. lehet gond a kerékben lévő mechanikával is, vagy csak így lejárósan egyszerűen nem tartja a helyén spirált a "kupak"? kiszereltem, és maga a bowdenes rész jónmak tűnik, olajozott, forog, tuti nincs elszakadva.
Valaki nem jön motorolni?
Vagyis Kriszta lehozta Csővit levegőztettni
Ja ma kint voltam Zamárdiban itt van Kriszta és vele Pistánk
Dánken meklód