Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igen!

Alakul a verda.
Bitang egy népség! Külön állatfaj.

Sziasztok!
Énse szállnék Azok a buszsofőrök

Szépjónapotkivánok !
Mivel tudom lelakkozni a bordó festéket? Sima nitrolakk sprével lefújhatom? (ott ahol te nem tetted meg)
Megyünk Parassapusztára, nemsokára indulunk.
Levélben
Mikor várhatom a pakkot Laci?
Pont arra nem lesz jó. Kicsi lesz az induló nyomatéka. Kéne akkor külön indító kondi, ami plusz pénz, vagy mindig meg kell lökni kézzel
Fűrésznek, darálónak, stb. jó lehet, ahol nem kel nagy erő az induláskor, csak peregjen.
Köszi srácok az ötleteket és hozzászólásokat
Én tisztában vagyok vele hogy mivel jár átkötni a 3fázisút 1 fázisra,hogy mennyit veszít a teljesítményéből,melegszik stb,de ez a pöcs szomszédomnak kellene és nem hagy békén vele ,egy beton keverőre akarja rátenni,adott már előtte egy másikat is de azt vissza tudtam tukmálni,erre ad egy másikat ,hogy csak próbáljuk ki,hiába pofázok neki hogy nem lesz jó,meg vill.motorokhoz nem értek,csak társas és családi házakat szereltem,oskolába tanították de sztem akkor hiányoztam
Ha ez a motor korábban ezzel a csillag kötéssel üzemelt három fázisról,akkor 230V-os tekercsei vannak,vagyis a Mlas által bemásolt oldal 83-ik ábra szerint kell bekötnöd.
Halihó!
Bontásra itéltem '91-es 1000-es exupomat.
A blokk kivételével szinte minden megvan még,akit érdekel vmi baráti áron eladók a maradék alkatrészek.
pl:kerekek 12.000ft/db
lámpa 8000ft
műszerfal.12.000ft
Hűtő:15.000ft
Telók:25.000/pár
Lehet
őleg TELÓN keressetek mert keveset netezek! 30 259-05-47
Én, mint ahogy a kollégám mondta: te ilyen villamos izé vagy (konkrétan tekercselő voltam) azt mondanám hogy hagyd a genyóba mert nem lesz sok értelme.
Érdemes szem előtt tartani a régi szemléletet: 1~ egyre, 3~meg háromra célszerű használni.
Csak egy kicsit,mert ma csak esegetett. Egyébként mindig bringával megyek dolgozni. Nem szállok buszra.
Ráadásul az így egyetlen fázisról kinozott motor búgni fog, és még terheletlenül is indokolatlanul melegedni is fog, ráadásul sokat is fog zabálni.
Kondiból folyamatos üzemű kell, de ha kivánalom a nagy (használható) indítónyomaték,(mondjuk betonkeverő) egy indítókondenzátor is szükséges lehet az állandó mellé.
egyszerűbb elcserélni egyfázisura.
így érthető talán.
Hát ha mindenképp kell... de nem lesz igazán jó. A teljesítmény kb 60%-ra csökken, a fordulat se lesz a névleges, és kell egy bazi drága kondi, legalább 50 uF/kW. (ezt fejből írtam, de mindjárt jobban ránézek)
Sziasztok!
Kéne 1 kis segítség,ezt a villanymotort akarnám bekötni 230-ra,valaki tud segíteni ,látom vannak egy páran akik jártasak a elektromosságban
Sajna nekem is épület vill.szerelő a szakmám,de sajnos vill.motorokkal soha nem foglalkoztunk