Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó!Annak be kéne indulni ,nem próbáltad úgy hogy karbi le,kis benya a szívócsonkokba és indítás ?
Emlékszel, egy "ILYEN" műanyagipari cégnél tevékenykedek.
mee mit melózol egyébként?
Már megtörtént, jelenség ua.
Minden ok köszi. Meló, meló, meló.... Semmi motorozás.
ha van iszkra, csak gyenge, akkor az lehet szekunder menetzárlatos trafó is. Azokat meg tudod cserélni próbára.
Még nem kérdezték, én írtam: 12- 11,5- 11,5- 11
na mi helyzet cimbi hogy vagytok?
Biztos megkérdezte már valaki előttem,de mennyi kompresszió van a 4hengerben
jó estét pajtikáim!
Én köszönöm még egyszer!
Ennyi év alatt a kondi kiszáradhat és megnőhet a belső ellenállása. Lehet,hogy rendesen feltöltődik csak "lassan" sül ki, ezért a gyújtásidőzítés csúszik. Ugyanis gyújtás tutira van, csak pár másodpercenként hallok kis durranásokat a kipufogóban, mintha utógyújtása lenne. De mind a 2 középső henger működik, csak nem elég jól.
Igen megjött,köszi.
Amúgy sziasztok
Sztem meg a két végfok, annak a legnagyobb az esélye, hogy elmegy... ott van csak áram, én azt nézném meg 1. a kondi nem szok tönkremenni, mert az csak a meleget nem szereti, az meg ott sztem nincs.
De persze első a cseredarabos próba, addig ne bántsd, me lehet, hogy nem is rossz
Még nem,de szét akarom szedni, mert az elkó-kat ki akarom cserélni, ugyanis azok csinálhatnak ilyen hibát. Sajnos a többi része nem igazán javítható, esetleg még a 2 tranyó csetélhető, de az valószínűleg jó.
Igen, körbe ragasztónyomok voltak, meg a panel belső szélén is. De nagyon könnyen kijött.
Találtál már olyat, ami jó (csere-próba)?
Mennem kell,mert kitessékelt a gyerek a szobájából,kell a gép neki is.

Sziasztok!
A gyújtás nem oké? Azt nagyon nem lehet babrálni ugye?
ÁÁÁÁÁÁ dehogy!
Laci a gyújtásdoboz, hogy volt egymásba rögzítve? Vagyis a belseje a dobozba? Ragasztva volt a széle körbe?

Motor jó lett?
Fegya, megérkezett a csomag?
Sziasztok!