Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na és hányadikak lettetek?
Tököl reptér
Az enyémre célzol emre? Igen az előző tulaj is volt/van itt fórumon.
hol voltatok gyorsuláson?
Láttuk már ezt a gépet a fórumon.
Halihó! van itt még valaki?
Figyelek rá mondjuk sajna már jutott rá egy kevés. Szép sárga...szokható amúgy a szine. Először furcsa volt de most már nagyon tetszik. Meg talán jobban észre is vesznek az úton. Ha véletlenül nem hallanák a hangját.. :) :)
Arra figyelj rá ne menjen a fényezésre mert kár lenne azért a szép sárgáért
Meg is van. Már rendelem is. Nagyon szépen köszönöm. Akkor járhatok vele én is így még megjön az alkatrész. Most értem nemrég haza. Annyira jó vele menni. Gondolotam gurulok kicsit a környéken észre se vettem és mentem vele 120 kilómétert. :)
igen jó menj a következő motorkerékpárokhoz alkalmazható szöveghez és klikk rá kiadja a listát mikhez jó és ott az fz750 is
kb 1 hét míg megjön én 1 hónapja járok folyó kuplungal most kapom meg a héten a felújítót
Mondani fogom neki.
Ohh nagyon gyors vagy. Ez a cucc jó is lesz? Mindjárt jobban tetszik az árfekvés. Olyan sokba került eddig is hogy elkezdjem a motorozást és azt hittem hogy rögtön rá is fáztam....
mond meg a szerelő ismerősnek tanuljon másik szakmát
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni nekem. Idén lettem egy Fz 750-tulajodnosa, múlthéten meg a jogsi lett meg. :) Mentem vele már 300km-et és észrevettem, hogy a felső kuplung munkahengernél csöpög az olaj. Tudnátok valami segítséget nyújtani mert egy szerelő ismerősöm kicsit elvette a kedvemet mikor 30ezer forintos felújítókészletet emlegetett.Szerintem csak valami gumi tömítés féleség lehet.De nem értek hozzá. Előre is köszönöm mindenkinek az infókat.
gyájj, mit tanáltam
Itt csak megnéztem a pálya minőségét!
Nem teccik, nem teccik...mindig csak a kifogásokat keresed. Egyébként nekem se, de nagyon retró.