Figyelek rá mondjuk sajna már jutott rá egy kevés. Szép sárga...szokható amúgy a szine. Először furcsa volt de most már nagyon tetszik. Meg talán jobban észre is vesznek az úton. Ha véletlenül nem hallanák a hangját.. :) :)
Meg is van. Már rendelem is. Nagyon szépen köszönöm. Akkor járhatok vele én is így még megjön az alkatrész. Most értem nemrég haza. Annyira jó vele menni. Gondolotam gurulok kicsit a környéken észre se vettem és mentem vele 120 kilómétert. :)
Ohh nagyon gyors vagy. Ez a cucc jó is lesz? Mindjárt jobban tetszik az árfekvés. Olyan sokba került eddig is hogy elkezdjem a motorozást és azt hittem hogy rögtön rá is fáztam....
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni nekem. Idén lettem egy Fz 750-tulajodnosa, múlthéten meg a jogsi lett meg. :) Mentem vele már 300km-et és észrevettem, hogy a felső kuplung munkahengernél csöpög az olaj. Tudnátok valami segítséget nyújtani mert egy szerelő ismerősöm kicsit elvette a kedvemet mikor 30ezer forintos felújítókészletet emlegetett.Szerintem csak valami gumi tömítés féleség lehet.De nem értek hozzá. Előre is köszönöm mindenkinek az infókat.
http://www.biker-world.hu/egyt...
Remélem tudtok segíteni nekem. Idén lettem egy Fz 750-tulajodnosa, múlthéten meg a jogsi lett meg. :) Mentem vele már 300km-et és észrevettem, hogy a felső kuplung munkahengernél csöpög az olaj. Tudnátok valami segítséget nyújtani mert egy szerelő ismerősöm kicsit elvette a kedvemet mikor 30ezer forintos felújítókészletet emlegetett.Szerintem csak valami gumi tömítés féleség lehet.De nem értek hozzá. Előre is köszönöm mindenkinek az infókat.