Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere!
Mert legyőztelek?
Ha kapok egy sört utána , tuod én sport ember vagyok ! :-D
Ennyire haragszol még rám ?
De
megyek
Szasz! Nem jössz futni?
Kimegyek pályázni de akkor tényleg lebontom a motoromról az összes idomot , mert ha elkap a verseny szele akkor tuti eldobom !
Te hát nem de
ki én én nem
Szasztok ! Akkor jól láttam , hogy Te vagy .
Nem voltak sokan.az első felmenetelnél még csöpögött az eső.jól forgott a slick! aztán szerencsére jó lett az idő.írok ha legközelebb megyünk.a hónap utolsó vasárnapján még nincs lefoglalva a pálya,arra még van esély hogy lemegyünk.
Pupu,nem kell új váltó.hármasba is tudsz menni,elég nyomatékos az 1000.én is 3-ba megyek,igaz leáttételezve,de gyengébb is.
Mondjuk 3.ba körforgózok akkor pályán is jó lesz majd megyek a robogósokkal
Legközelebb én is megyek, vagyis megpróbálok! Szólj majd!
majd ha lesz váltóm rendes akkor megyek firkálok veled 1 kicsit addig marad a körforgalom már csak fél cm a majré
Sziasztok!
Sziasztok Uraságok!
Lassan "lábra kel" az FZR1000-SRAD. A váz összes alu részét felpolíroztam, de úgy tervezem, hogy augusztusra lesz teljesen kész.

Viszont lenne egy tiszteletteljes kérdésem a hozzáértőkhöz!
A generátor simán kijött, de az önindító az igencsak szívatóra tett!
Nektek kijön a helyéről, vagy az egész blokkot ki kel fordítani? Már azon agyaltam, hogy elköszörülöm a vázat, hogy kiférjen. Meg az is megfordult bennem, hogy a helyén szedem szét és akkor alkatrészekként kifér a helyéről.
Nálatok mi a helyzet? Vagy csak nekem sikerült egy olyat kifogni, hogy egyszerűen a blokk kimozdítása nélkül nem ér ki az önindító!

Köszi minden infót!
Szépen mentél! Biztos jó volt, úgy látom nem is voltak sokan.

Legközelebb próbáljátok ki a pályát is.az se rossz.vasárnap az utolsó körökben felakadt a kitámasztó tartókonzolja.majdnem firka volt,de a dölésszögért mindent. már egész jól megy.lassan az egyenesben is húzom a térdem
Kár hogy nem jöttél taroltak az fzrek tökölön
nem a másik oldalon szoktak térdelni ki? Mondjuk én is így szoktam mikor körforgóztunk
1 év és 1 kicsi