Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!

Ábrus szép lett a paripa! Sok balesetmentes örömteli utakat vele!
mindenkinek!
Nos elmondhatom végre hogy életem egy jelentős fázisához értem. Ma jött el a napja hogy immár kész állapotban rendelkezem egy olyan "motorral" amitől még 15 évvel ezelőtt is undorodva fordultam el, vagy a motorkatalógus használt tesztjeit olvasgatva a középiskolában, gúnyos mosollyal,lenézően lapoztunk tovább a haverokkal a legkeményebb sportmotorokhoz.
Szeretném megköszönni mindenkinek a sok "bíztatást" és a segítséget:
-Sanyinak, hogy ártatlan tekintettel belinkelte ide a hirdetést
-Zsoltinak, hogy baráti alapon (azaz 0 Forintért elhozta nekem Szekszárdról)
-Andinak, hogy akár az élete árán is elhozta nekem a cuccokat a Nagyvasból
-Pupunak, hogy bármikor itt volt és látta az épp aktuális fázisban lévő GW-t és leesett állal-félig behunyt szemekkel nézegette hol lehetne flexszel megvágni a vázat
-Kamionos haveromnak, aki bármikor látta szétszedve, arcára írt őszinte rémülettel kiáltott fel: "Úristen Józsi ebből sosem lesz már motor!"
-Mlasnak, hogy küldött olyan 3 lábú izéket és majd megint küld egyet mert az asszony elintézte nekem valahová (de persze tagadja)
-Gidának hogy ekkora tortúra árán is vállalta és fórumtársi áron lefestette. (de ha legközelebb motort festesz akkor jegyezd meg hogy nincs olyan rész ami nem látszik )
-És mindenki másnak aki csak csendben figyelte az eseményeket.
Gyors stilus váltáson estél át!
Benzincső nincs megtörve,
sztender kapcsoló szerintem működik,mert ha kint hagyom a sztendert és sebességbe rakom leáll a motor,
kuplung karon fent vannak a csatlakozók,de,hogy nézzem meg,hogy átadnak-e?
AC pumpát holnap nézem meg...
ja meg a trafók csatlakozásait is
Köszönöm a válaszokat
ezt láttad?
Szevasztok! Most jöttem Kunmadárról,láttam egy FZR 1000-et sárga+cróm ragyásig stretfighternek átépítve,brutál jól nézett ki,innen volt valaki?
Erről maradtam le fél órával és lett a béla.
http://youtu.be/yU9apnNGt9I
Uram szabadíts meg a gonosztól és adj a seggem alá 1 nyugis csoppert
"Pupu csoppert akar" c. fejezetünk következik...
ok apa
Köszönöm a mélt, lassan válasz is megy majd.
-Első lépés: megnézed hogy a kuplungkar kapcsolóján rendesen fent van-e a két csatlakozó és az átad-e rendesen.
-Második lépés: megnézed hogy a sztender kapcsolója működik-e rendesen.
-Harmadik lépés: megnézed hogy a trafóknál nem dörzsölődött-e ki valahol egy gyertyakábel vagy a vezetékek. (csak jelzem ha előtte beázott az nem jó jel mert annak jó szigetelési ellenállás esetén egy vödör vízben is működnie kellene)
-Negyedik lépés: lehúzod a karburátorsorról a benzincsövet és egy bármilyen dobozba/üvegbe lógatva a végét ráadod a gyújtást és a vészleállítót RUN-ra kapcsolod, majd megnézed hogy az AC tolja-e rendesen a benzint. (kapcsolás után pár mp-ig fog menni de ki és bekapcsolás után újra elindul, eközben tolnia kell a benzint mint a barom)
Ha ezek nem segítenek akkor mélyebbre kell mennünk.
whiskey
így vót vazze
Így vót vagy nem így vót?