Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasz pöcsös

szevasz kiscsaj

Én nem akarok beleokoskodni, és itt nem én vagyok az agy, de...
Nekem ugyanezek a tünetek voltak (Ábrus és Pupi igazolhatja, hogy nemrég a "hogyan rohadjunk le minél többször" játékot simán megnyertem) ....

Nálam először az ac adta be az unalmast, utána a következő gebasz volt, hogy benzincsőbe volt egy törés, és nem kapott elég benzint...
(Megjegyzem -még mielőtt kikapok-, hogy mindez nem egy napon történt).
Sziasztok
(Ábrus )
Lehet, hogy a sztender kapcsolód szarakodik és a menet közbeni rezgéstől kontakt hibás lesz.Ez ugyanis csak sebességben állítja le a motort, üresben nem csinál semmi gebaszt ha hibás akkor sem.
Haló engem érdekelne a szerelési útmutató megköszönném ha elküldenéd kucsi-tomi@freemail.hu ez az e mail címem elöre is köszi heló
Ja még egy adalék a szerelőhöz az egyik gyertya kábelt ráakasztotta a ventilátor lapátjára,azt is én szedtem le..
Akkor kicsit nehezebb lesz a dolgod.az előzőt nem bántásnak szántam,csak általában így van.ha valamit szerelsz és utána rosszabb lesz,nem kérdés mi a baj.azt hittem átraktad és utána szar.
akkor máshoz is hozzá nyúltam..
Az előző tulaj januárban felújítatta a hengerfejet és a "gondos" szerelő a légszűrőházat nem csavarozta vissza csak rárakta a szívócsonkokra.Az egyik szorító bilincsben még csavar sem volt,azt pótoltam és meghúztam mind a négy csavart.
nem azóta csinálja,kb 500 km-et mentem azóta

ja és persze :
Hello. Ha a trafo átrakás óta csinálja akkor meg is van a hiba.mindig az a rossz amihez utoljára nyúltál!
nekem is a trafó felfogatás az egyik tippem..
Logikus gondolkozás
akkor a trafó lesz. valahol a rázkódásra nem ott ad szikrát ahol kéne. szerintem.
igazából találgatok. nem értek hozzá, csak a logikus gondolkodásommal tudok esetleg segíteni, de jönnek majd a többiek, és segítenek.
álltóhelyében pörög..
Ja a trafókat beraktam a tank alá, mert le szedtem a burkolatot és beáztak.Még csak gyors kötözővel vannak rögzítve mert lusta vagyok a tartó füleket felhegeszteni..
Sziasztok!

Pihi van. Kinga reggel elment a barátnőjéhez műkörömépíteni. én sportfogadgatok a bwin-en, TV-zek, netezgetek. meg lehet szokni.
és ha álltóhelyben pörgeted? ugyanaz a jelenség?
szállít vajon eleget az az AC?
Segítségre lenne szükségem le áll a motor menet közben,pontosabban terheléskor.
A tünetek a következők:garázsban beindítom,bemelegszik,kitolom az udvarra,kinyitom a nagykaput,kigurulok az utcára,bezárom a garázst és a kaput,felöltözök,szépen jár,megyek Vele 50 métert és le áll!
Haza tolom ismét beindul,szépen jár egy helyben ,pörög is,veszi a fordulatot,elindulok 200 méter után megint le áll!
Kb harmadáig van a tank.
Mi baja lehet?
Cseréljem ki az üzemanyag szűrőt?
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Jó hét végét mindenkinek!
köszi!