Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peeeeersze
Dgarbike OB és autos gyorsulási OB,stunt bemutató,drift őrölet ...
Átugrok napozni hozzátok és közbe megütünk 1-2 arcot jó?
Sok ilyen értelmi fogyatékos van sajnos. Nálunk most volt lomtalanítás és azt nem képes megérteni, hogy az ingatlan elé tegye ki a lomot. Tehát nem kell éjszaka áttalicskázni a másik elé és nem kell a sarokra összehordani a saroktelek tulajdonos nagy örömére...Az a sejtésem hogy ez is többnyire a pesti telektulajdonosok sportja...Persze ha megkérdem mit nem ért ezen akkor mindenre van magyarázat, és mindent jobban tudnak. Fél óráig próbáltam elmagyarázni neki sikertelenül azt hittem megütöm a végén inkább otthagytam....
vicceltem, Fiat puntó
Igazi pestiköcsög Fogadnék, hogy VW volt...( vagy Audi) ezekkel a legrosszabb a tapasztalatom
Lehet keveset kap. Próbáld meg picit ráhúzni a szivatót akkor mit csinál...
tele van pöcsökkel ez az ország...ahelyett, hogy megköszönné...
zárok és ilyenkor csak 4-re kell mennem du.

inkább távgyógyítsd meg a kicsit
Baze be kellet ugranom a róna utcába. M3 ason mentem, kár volt. Belső sáv ott a lámpás kereszteződés lerobban kocsi 5km dugó utána. Leszarom tabletta végig sorok között megyek. Odaérek pirosat kapok megállok mellette kérdezem baj van ő telefont basztatja - á csak lerobbant ez a szar - kérdezem segítsek félretolni? - Á nem kell jön majd a haver és elhúz. Mondom csináltál 5km dugót toljuk félre. Ilyet szól hogy leszarja és ne foglalkozzak vele. Mondom én is jó hűsölést. Na mekkora faszkalapok vannak....
Szaszi Mi ez a lazaság? Már megint nem dolgozol?
szasztok.

na az a helyzet, hogy a kicsi azt csinálja most, hogy lefullad, és 3-4 ezerig csak kínszenvedéssel megy. utána felpörög, de ha megállnék valahol akkor egyből fullad. alapvetően szépen jár, de ha pl elfordítom a kormányt, vagy vízszintesbe állítom akkor leesik az alapjárat.

ötlet valakinek? gyertyák most jók, ac pumpál, karbik feltöltve, aksi fullon.
Vagy láncspray,én azzal szokom!
Csak próba volt nem jó a cső elvezetése visszakerült minden az eredeti felállásba
És mi van a bélán?
tegnap rádobtuk béladobot Andiéra fú kibebaszottul jól szól
Jó reggelt.