Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a tippet
emrének lehet szerintem akad
Esetleg valakinek vannak bontott FZ alkatrészei?
Sziasztok,szép napot mindenkinek
Tápiószelén van a gumis haverom,száma 06702101645,hívd fel.
Faszán megcsináltad
Ez szép.
Most jövök rá te ezt már megoldottad
Hát akkor macerásabb lesz megoldani de ahogy ismerlek megoldod .Elsöre kicsit furán néz ki,de a laza testhelyzet a csutkakormányhoz képest kárpótol mindenért.Ki lehetne menni vele a világból,több száz km. után ugyanolyan fitt vagyok mint mikor ráülök
Látod a kormány és a fejidom vonala hol fut 1es kép és a 2es kép ahogy elfér rendesen
de sajnos szét kell ha magasítom akkor is beér a fejidom majdnem hátranyúlik a tankig
Üdv.PUPU meg mindenki!Nem biztos hogy szét kell barmolni a fejidomot én egy magasitó konzollal oldottam meg az R1-en,most a kormány ha elforditom a fejidom fölé megy.A tükörbe viszont beleért a kuplung-fékkar igy Fazer visszapislantók lesznek rajta,az hoszabb.
Gondoltam. Sajnos túl messze laksz hogy segíteni tudjak.
nem akarom széétszedniii megint
Ezek szerint nem dolgozik az alapjárati rendszere legalább két hengernél.
Nézd meg az alapjárati fúvókákat hogy átjárhatóak-e. (nagyon pici furat van rajta)
A másik lehetőség az hogy az exup szelep nem zár vissza teljesen és ezért döglődik alacsony fordulaton.
hát most az van, hogy összeraktuk apummal, elindult járt szépen. másnap szépen felöltöztettem, összeraktam, gondoltam gurulok egy kört. hát mégse gurultam, mert alacsony fordulaton nagyon szenved, 3-4 ezer körül már elkapja és akkor csörögve zörögve, de megy, viszont amikor elveszem a gázt, hogy megállnék, akkor lefullad. nem tudom, hogy most egyáltalán elindulna-e. benzin van benne, gyertyák jók most, ac dolgozik szépen, szűrőt néztem, feltöltötte rendesen.
Asszonyék mellett is lakik egy 92 éves bácsika, minden nap dolgozik a kertben. Kicsit lassú ugyan, de szellemileg is ott van a toppon. respect az öregeknek!
Na mi van a géppel?
Rokonoknál én is láttam a kisöreget (mutatták mert helyi látványosság) aki még mindig kijár kapálgatni a földjére és gúnyosan szólt oda a biciklit tekerő 70 év körülieknek: inkább szállj le és toljad gyerek mert rossz nézni ahogy mindjárt eldőlsz!
Jelenleg 104 éves.