Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a GW-ba egyenirányítani az üresjelzőt. (a sebességváltó és a kuplungkapcsoló közé kell)
Így hogy most nincs benne, csak behúzott kuplunggal lehet önindítózni, ha meg lesz benne akkor elég ha üresben van.
Mentem aludni.
Boldog Zoltánt ha van itt nálunk.
Jobb reggelt
ja:
Lehet, mert van még, de írd le, pontosan hova és mire is lesz, mert ezek a PC tápba valók szigorúan 20V alattiak, tehát pl. a generátorhoz nem jó egyenirányítani - miként ez kiderült a fiam Gilerájánál - pedig áramra 5x akkora.
Lehetséges hogy kapjak még egy olyan 3 lábú izét amit küldtél? Az a gyanúm hogy az asszony elintézte nekem valahová mert nem találom sehol a borítékot. Most a 7végén még feltúrok mindent bár eddig sem jártam szerencsével.
Ja:
Akkor szeptemberre csinálunk valamit.
Persze, hogy nem sokan lelkesedtek, hisz már alig jár ide valaki. De ha lenne vmi, sztem én is elgurulnék, ha itthon vagyok, de most jön az év nyaralós része
A segge már szinte kész a bömösnek.
Na mi ez az össznépi buzulás?
Sziasztok!
Sanyi bammeg jól ránk ijesztettél...
És mindenki másnak is !
Sanyi bammeg miért vagyunk itt azért hogy megoldjuk a problémákat ha van olyan. Most kicsit még haragszok rád .

Na jó most már nem
mindenkinek!
Elnézést hogy kissé hiányosan látogattam a társaságot de eddig eléggé le voltam terhelve,viszont most már lazább egy kicsit a menetrend.
Most mennem kell éjszakára de holnap jelentkezem.
De miért nem kértél segítséget tőlünk?
Lett volna egy két tippünk,nem kell mindjárt megijedni. .
Azzzé !
ábrus köszönök mindent!
Most mennem kell,de holnap benézek.
Sziasztok!

Meggondoltam magam,mégsem adom el a gépet.
Ábrus megcsinálta telefonon keresztül,úgy hogy most teljesen jól működik. Sajnos volt egy zárlat,és nem csinált semmit,és ugye Attila már nem dolgozik itt,nem volt aki érdemben segítsen. Lehúzós ajánlat azért volt 80 ezres,de szerencsére Ábrus képben volt.
80 ezerért nem csináltattam volna meg,mert nem lett volna annyi.

Ha lesz valami összejövetel,akkor szóljatok nekem is,de legalább 2 héttel előtte,mert szívesen eljönnék. Bár nem tudok olyan jól motorozni mint ti,de majd megvártok.
. Valami úgy is lesz augusztusban , Ha más nem akkor egy túra keretében az a 5,6 ember végig látogatja a brigádot . ,