Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs rendszám akkor szét kell bontani.. Pár apróság érdekelhet róla. Főleg ha az első kerék nem 16os. Mondjuk holnapra jön meg az új gumi a gépre de akkor is jó lenne megszabadulni a 16os keréktől.
Szeretni fognak érte, kell nekik a pénz, bevételnövelő rendszám.... Szerintem egy forgalmit fog érni.....
Zasszony
A partner azt állítja múkod. Talán rendszám is van. Ha van rá érdeklődés elhozom. Irányár mondjuk 140...... Ha múkod és tényleg papíros és legalizálható. Ha valamelyik hiányzik akkor az ár arányosan csökken. De ez is csak akkor él ha elhozom. Most éppen piackutatást végzek
lehet lentebb engedem egy-két centivel
A rendőr sírva fogja lefotózni!
hát itt nincsenek buzik de a levegő forró 37fok van
Lehet,kéne az ülés róla
Sajna nincs, eztet küldte róla a fószer....
full legáll
Mindenki felé meleg van vagy csak itt nálunk forr a levegő
helyszíni agyonlövéssesakasztás
Szerintetek,gond,hogy így raktam fel a rendszámtáblát?
Hány collos első kerék van rajta? Nekem 17es nek tünik. Működőképes vagy csak bontásra jó? Irányár?
mogyoród 2146 napraforgó utca 1-3
Antal Tamás filmstúdió
Valami emberi léptékű képed nincs róla?
Votunk piacolni Vot egy Aprilia cross meg egy idomok és lámpák nélküli cbr 929-es szaré hugyé
Agyon összevisszakénefaragni Haló mindenki
Cseréltem szűrőt is,na megyek ráöntöm a maradékot a flakonból
Van rajta
Telhetetlen vagyol.... Aggggyá címet és megnézem mit tehetek
hát engem pár darab index jobban érdekelne
Nem érdekel valakit egy FZ750. Talán még a papírjai is megvannak..... Kis pénz nagy mutatvány
Szinkron se és szelephézag se volt ellenőrizve.Mostanában...Azonban motorhibásan vettem két vez.tengelyt cseréltem akkor ellenőriztem hézagot.Az kb 8000 km.rel ezelőtt,3 éve volt.Hidegen indul szivató nélkül.Ha kint kb.20 fok van min.Csak alatta lellett a szívató.Ha most azzal próbálom,thát 20 fok fölött akkor megszívja magát és nem indul.
Most mennem kell, később még benézek.