Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt,jó hét végét
Teli a tank, működik a motor
és babázok itthon
de nincsen 2ő 1 megy az a buli az egészben és a világítás se az a húde nagy fényerő
Jó reggit! Az a main fuse nekem is elolvadt már cseréltem. Szerintem a világítástól, ha két 55w halogén van benne akkor csinálhassaja...
Jó reggelt
Elolvadt az 500as töltés 25A biztije előzmény index szarakodott. Az mitő lehet, fesszab és aksi között van. ill a mainfuse 30A műanyag foglalata is szétolvadt Ampervadászok harcra fel
Ezért kéne hozzá egy rajz.
Végülis,addig jó,hogy 3fehér megfelel a sárgának. a piros+,fekete-, na de a zöld és barna?az a két kis vékony?... sztem ez külön szabályzós lesz...
Hááát,amit találtam,azé ugyanaz az ötvezetékes(négy meg a háza) szabályzó van mint a 600-on!
Aaaaaandi! (alszol?)
Szeretném tudni hogy andi itt van-e.
Oldwingé is ilyen,azét meg nemrég húztam újra azért vagyok ilyen qrva okos.

FZ400R,amihez nincs könyv... :(
Ábrus megunta a villamos szakképzést.
Na jó,de pontosabban,mert FZr-t hétkábeles fesszabályzóval még nem láttam,rajz nélkül meg nem tudok infót adni róla.
Persze nem az fzrből veszem ki,csak ebből van plusz.
FZR
Na még a végén rá lehet rakni a fiziét. bár ha az szabályzos,kábel által akk bukta. de így legalább találok fesszabit. Köszönöm. már csak keret kell rá
Na most már csak azt mondd meg,a másik szabályzó,a zöld meg barna vezetékes hétkábeles miből való!
Igen,ha túl nagy a feszültség,nyitja a tirisztorokat,azok meg testre zárják a generátor tekercseket.Ezért hívják söntszabályzónak.

Akkor gondolom most már mindenki tud mindent.
(3 sárga: 3fázis a generátorról, ződ: test, piros-fehér: termelt feszt viszi.
Úgy tudom testre zárogat ha magas a feszültség)
OKÉ zsoké,ez is sima ötvezetékes szabályzó,csak a plusz(piros/fehér)és a negatív(zöld) vezetéket duplán vezették ki,így nem kellett vastagabb vezetéket is szerelni,nem tudta összekeverni a japán melós.Szóval sima ötkábeles szabályzó jó helyette.
Na...k*rva sokat látni belőle.
Biztos ,hogy cserélt. a gyári szerintem már évtizedekkel ezelőtt megdöglött benne.
gúdnájt
Tedd fel ide a te kapcsolási rajzod,had nézzem át.