Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyasmire gondolok mint pl a szelephézag ellenőrzés és a karburátorszinkron. Mind a kettő sarkalatos pontja az indításnak.
Melegen szivatóval indítod vagy anélkül? (és hidegen kell neki?)
Ha hidegebb van jobban indul,vagyis indult.Inkább az üzemmeleggel van baj.Nem túl sokat mentem vele az idén sajnos .Karbantartás se volt,nem kellett a kevés km.miatt.Egy olajcsere még amit nem mondtam.
Vígasztaljon a tudat hogy Fré nekem sem kedveli a forró városi sz.rakodást. (a GW-t viszont eddig úgy tűnik hogy nem zavarja)
-Mióta használod a gépet?
-Egyik napról a másikra jelentkezett vagy folyamatosan rosszabbodott?
-Milyen karbantartási munkák voltak elvégezve rajta az utóbbi egy évben?
-Hidegebb időben is ugyanez a jelenség vagy akkor könnyebben indul?
7literrel indultam úgy hogy a tankom a benzinkúton fogyott ki. 50km 2,5l benzin volt odafelé asszonyékhó és 1 kicsi vissza ott raktam tarcsira. vissza nagy forgalom pötyörészés 3l 43km és a meleget nem bírja továbbra se
ha szűrő csere is van akkor +3dl én is 2,7 helyett 3at töltök mindig
Sziasztok!Egy kis segítség kellene.FZX 750,(ugyanaz a felépítés mint az FZ 750).Melegen nem indul be.Indít,indít és semmi.Majd várok egy negyed órát és akkor gázzal nagy nehezen.Mintha megszívná magát.Gyertya kb.5000 km,-es,légszűrők tiszták.Az FZR 600 nak is volt hasonló baja de az legalább hosszas indítózás után ugyanígy gázzal beindult.Annak a motornak a bajára konkrétan vagy hárman nem jöttek rá.Köszi a segítséget!
Na most mentem egy kört és mégis rá kellett önteni vagy fél litert mert bejelzett a check engine.
Belefordult a 200. km a Hondába. Kezd veszélyessé válni a dolog.
Tudsz a Nagyvasban és a Pink Motorsnál is.
Akkor csak egy megoldás maradt: simító reszelővel told meg egy kicsit a hengerek falát (mindegy hol) és már vissza is áll a normális értékre a végnyomás.
Fogadjuk el mérési hibának azt a + 4-5 tizedet és akkor azt mondhatjuk hogy gyári a értéket tudja a blokkod. Szóval ha 15,1-15,3 az nincs messze a gyári max.14,7-től.
8:08nál mekkora már
akkor 1 kis hűsítő a nagy melegbe
http://youtu.be/t4i9-A3Ysws
A dugattyúk a henger síkjától pár tizeddel lejjebb voltak,gyári hengertalp tömítés pasztával,a hengerfejtömítés meg a 3 lemezes gyári használtat kapta vissza egy kis spéci Würth-ös tömítő folyadékkal megspékelve ami 700Bar nyomásig bírja,fém keményre köt meg és bontható,tudom hogy új kellett volna de az idén nem lesz forgalomba helyezve ,így csak próbára lett ezzel összerakva,de régebben is írtam hogy eza blokk nem volt bontva és akkor mértem 16Bart,most hengert cseréltem dugattyúkkal,de a gyűrűk megmaradtak így lett 15.1-15.3 között a kompresszió
Mivel volt 2 blokk bontva így összetudtam mérni őket,minden méret egyezett
haló.milyen szelephézagolót vettél? proxot hol lehet Pest környékén kapni?
Az ablakon figyeld, annyit adjál neki amennyit kíván. Legyen teli oszt jó. Én is most cseréltem olajat meg szűrőt is kb. 2.7 ment bele...
lecseréltem az olajat az FZ-ben,mehet bele három liter,vagy maradjon az előírásos 2,7 liter?
És milyen h.f tömítéssel raktad össze?
Amikor raktad össze nézted hogy mennyire emelkedik ki a dugattyú a henger síkjából?
Sziasztok!
Elég rég voltam fennt itt a fórumon,úgyhogy elsősorban gratulálok Ábrusnak a GW-hez,nagyon szép lett ,de egyenlőre még én is ott tartok hogy nem kéne .
Utólag is akinek volt boldog név és szülinapot!
Közbe nekem is sikerült felraknom a hengerfejet az 1000-re,de valami nem csíkol ,cseréltem hengert és a saját gyűrűkkel összeraktam.Minden paraméter gyári,nem lett síkolva semmi,a tömítések annyi amennyinek lennie kell és megmértem kompressziót,mind a 4 hengerbe 15Bar fölöttit mértem két mérővel is ugyanazt mértem,miért?
Akkor Pistát is látogasd meg
Már ma is motoroztam.