Köszi Ábrus a szintjelzőt,megoldódott a problémám,akaratomon kívűl még olajat is cseréltem
Ma Kakucson teszteltem is,hibátlan minden...Ti milyen guminyomással mentek utcán?
Így ránézésre meg nem mondom hogy ez FZ-é. Ha meg másé lenne akkor meg az dönti el az árat hogy mennyire új és keresett cuccról van szó.
Ha ez FZ-é akkor az emrén kívül kb a kutyának sem kell, ezért szerintem nagyon max. egy tízes, de hat e. jobban hangzana.
GW-hoz pl. tök nehéz szerezni bármit is mert itthon nincs bontott cucc hozzá, USA-ból meg elég drága a posta miatt.
FZR-hez meg talán még a sarki szemetesben is találtam cuccot szóval ennek az árai elég alacsonyak.
Eddig összesen lenyomtam ~170 km-t az óriásrobogóval.
Tegnap és ma is ezzel mentem dolgozni,valamit itt cirkulálok vele a környéken. Eddig mindig simán indult és teszi a dolgát bár lehet azt gondolja közbe hogy "ennek a 170-nek örülsz hülyegyerek? Én már 85-ben lenyomtam a 66-os utat oda-vissza kétszer és mire kijártad az általánost én épp az Orion csillagködnél álltam egy presszó előtt"
Ma Kakucson teszteltem is,hibátlan minden...Ti milyen guminyomással mentek utcán?