Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Ábrus a szintjelzőt,megoldódott a problémám,akaratomon kívűl még olajat is cseréltem
Ma Kakucson teszteltem is,hibátlan minden...Ti milyen guminyomással mentek utcán?
letiltotta a mocskos fricc az emberem aki liccitált rá, nem lehet az enyém a leömlő
Vigyázzatok a csupaszokkal,mert meg van szokva a szélvédelém,azokkal nem egyszerű 160-170-et utazni huzamosabban.
Ezt én is néztem,meg egy WP rugós tagot 1,50-ért..
Nekem a hivatásost 2009-be 6000-ért csinálta a doki haveri alapon 5 évre.
6800+4000 az okmányirodába!
Ezekbe mindbe R1-es blokk van , csak le vannak folytva.
Úgy tudom az FZ1-ben van módosított R1 blokk.
Végeztem a fertőtlenítéssel. Na meg a Tour nézéssel.
Ezt én is így gondolom, szóval ezzel kb. ott vagyok ahol eddig

Németben van a cucc, 13 eurón áll, és 2 és fél óra múlva vége a licitnek!
Így ránézésre meg nem mondom hogy ez FZ-é. Ha meg másé lenne akkor meg az dönti el az árat hogy mennyire új és keresett cuccról van szó.
Ha ez FZ-é akkor az emrén kívül kb a kutyának sem kell, ezért szerintem nagyon max. egy tízes, de hat e. jobban hangzana.
GW-hoz pl. tök nehéz szerezni bármit is mert itthon nincs bontott cucc hozzá, USA-ból meg elég drága a posta miatt.
FZR-hez meg talán még a sarki szemetesben is találtam cuccot szóval ennek az árai elég alacsonyak.
Mégis mit gondolsz?

Hát persze hogy FZ750-re.
Az attól függ mire való.
Egy Sebring leömlő mi pénzt érhet?
Megyek kifertőtlenítem az Omega klímáját.
Nem járhatok úgy mint Te,nagyon erős a kontroll!
Jó lett az a motor!
Mennyi a jogsi orvosija? Lejárt októberben...
Eddig összesen lenyomtam ~170 km-t az óriásrobogóval.
Tegnap és ma is ezzel mentem dolgozni,valamit itt cirkulálok vele a környéken. Eddig mindig simán indult és teszi a dolgát bár lehet azt gondolja közbe hogy "ennek a 170-nek örülsz hülyegyerek? Én már 85-ben lenyomtam a 66-os utat oda-vissza kétszer és mire kijártad az általánost én épp az Orion csillagködnél álltam egy presszó előtt"
Sándorom veszélyes dolog itt linkelgetni ilyeneket mert látod én is hogy jártam.