Szia!
Dugattyút már tegnap vettem, de érdekelne a 3 szívószelephez a rugó és kettőhöz a többi apróság. Esetleg tipp is hogy hol lehetne még keresgélni, a leggyakoribb bontókat már felhívtam, ott is csak rossz szelepek vannak, vagy majdnem új áron adnák a szelepet.
Az e-mail-em: tanyo@vipmail.hu
Most olvasom a h sz-kat,ki ez a p.cs aki itt okoskodik,én nem láttam semmi kivetnivalót abban a matrica elhelyezésben,amúgy a lényeg hogy rajta legyen,a rendőr meg azért járt iskolába hogy megtalálja rajta,nem igazán nagy felület
Sziasztok!
Nekem van dugó meg szeleprugók kitámasztókkal ékekkel,de szelep az nincs ,nekem is 1db szívó kellene, ami van az vagy nagyon be van verődve,vagy zárványos így nem ajánlom,de a többiben tudok segíteni
váz motorszám, fékek index lámpák duda, azon kívül hogy a hátsó tárcsa üt 1 picit minden ok. Elviszem felszabályozzák azt remélem jó lesz mondjuk használni nem használom
Birom az ilyen hirdetéseket: Igényessen átalakított és felújított motoromtól szeretnék megválni!
nem azért mert nem jó, hanem nincs időm használni!Csere érdekelhet
Dugattyút már tegnap vettem, de érdekelne a 3 szívószelephez a rugó és kettőhöz a többi apróság. Esetleg tipp is hogy hol lehetne még keresgélni, a leggyakoribb bontókat már felhívtam, ott is csak rossz szelepek vannak, vagy majdnem új áron adnák a szelepet.
Az e-mail-em: tanyo@vipmail.hu